Jump to content

Boswandeling

New Members
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Boswandeling

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

223 profile views
 1. Yoo knutsel. 

   

  Ik ben vorig jaar begonnen met guerilla kweken en heb dit jaar voor het eerst een wat groter aantal planten gezet. Zoals jij ook wel weet is het soortje dat je gebruikt voornamelijk heel belangrijk bij guerilla en bij kweken in het algemeen. Toen ik vorig jaar voor het eerst met guerilla begon heb ik op wietforum.nl en .eu alle verslagen meerdere keren doorgelezen. Ik heb er veel van geleerd, en ben er flink door geinspireerd. Zo ook door jouw verslagen. 

  Ik weet dat jij een tijdje bezig bent geweest met het maken van die mooie ierbei x herijuana. Die planten waren bij jou allemaal voor eind sept afgebloeid met prachtige toppen. 

  En nu ziet Boswandeling dat Knutsel nog wel eens in logd op het forum..... dus daarom zou ik je willen vragen of jij misschien nog wat van dat ierdbei x heri zaad hebt? ik zou graag wat van je overkopen. Uiteraard krijg je dan volgend jaar een berg mooie foto's te zien. 

  Mijn grootste planten die ik nu heb staan zijn allemaal ierdbeis, rond de 280cm nu.B)

   

  Ik hoop dat je als je weer eens inlogd tijd hebt om effe te reageren!

   

  Groetjes, en bedankt nog voor de pracht verslagen :)

 2. Yo macerror, Heribei fem? Zijn die er in feminised versie dan? Daar zou ik heel graag een handje zaad van bestellen...
×
×
 • Create New...