Jump to content

Snoeky

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About Snoeky

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. @cannarie Bedankt voor je informatie! De tabs wordt dan gelijk een leuke test, ga er drie met en twee zonder doen. Alleen het afzuren gaat moeilijk worden, daar ga ik even een oplossing voor bedenken, misschien een grote ton. Momenteel heb ik nog geen afdakje, na het weekend ga ik dat oplossen.
 2. @cannarie Thnx, Dat wist ik niet van de verschillende waardes, dat ga ik zo gelijk even op zoeken. Wil daar wel meer over weten. Dan ga ik er 3 met tabs doen en 2 zonder, leuke test. Als jij water gaf, zuurde je deze dan wel af? want heb begrepen dat dat bij de tabs weer niet hoeft. Heb je zelf ook ervaring met de tabs? wil deze eigenlijk pas in week 4 gaan gebruiken of beter afwachten tot wanneer ze een tekort vertonen?
 3. @BowDownKUSH Had ik misschien ook wel beter kunnen doen, maar wilde ze niet overpotten en het zijn 5 potten van 60l die kan je ook niet even op de vensterbank zetten Ik heb nu 5x Gorilla Glue Autoflower staan, na het ontkiemen gelijk buiten erin gedaan. nu hopen dat het goed gaat. ze komen nu bijna uit
 4. @cannarie De growmix, Cocos en Perliet zijn gemixt , dat is alleen de volgorde waarop ik ze in de pot heb gedaan. had gelezen dat de growmix altijd onder moest, omdat deze nog te dik is voor de wortels. Alleen de Seed mix heb ik bovenop gedaan. Of doe ik dit verkeerd? Dit is ook pas de eerste dat ik dit doe. Om de ph problemen te verhelpen ga ik gebruik maken van deze Guerrilla tabs.
 5. @BowDownKUSH Allereerst mooie planten ;) Heb je nadat de zaadjes ontkiemd zijn, deze gelijk in de pot buiten gezet? Ben er nu zelf ook mee bezig en was benieuwd of ik ze gelijk buiten kan zetten. Gr
 6. De zaadjes volgens de beste manier (bron cnnbs) laten ontkiemen.
 7. Hallo allemaal, Hierbij mijn eerste buitenkweekverslag. 5x Gorilla Glue Auto 5x Smartpot 60 liter Potten zijn gevuld met, 50% Growmix onder, 25% Cocos daarop, 10% Perliet daartussendoor gemixt en 15% Seed mix helemaal bovenaan.
 8. Heb je al nieuwe foto's? Peroxide kan ook schommelingen veroorzaken met de ph. Ik boor mijn sproeiers nu uit, heb dan geen peroxide meer nodig en voorkom verstoppingen.
 9. Grote kans dat het aan je co2 ligt.. Al je je Opti aan hebt, maar co2 uit en je hebt geen verse zuurstof dan krijg je al heel snel problemen. probeer het met je co2 laag. Je plantjes produceren naar mijn mening, niet genoeg co2 om zich goed te kunnen ontwikkelen. Sorry, lees nu pas dat je een inblaas erbij hebt
 10. Zou je dit willen uitleggen aub? Dacht namelijk dat de stekken altijd via de bladeren de voeding opnemen. En is het dan beter om een druppelaar te gebruiken bij een stek ipv natsproeien? Ik besproei de bladeren in het geheel niet. De stekken zet ik in natte steenwol stekblokken van 4 x 4 cm en ik laat de kap er 24 uur op. De bladeren natspuiten is niet nodig en bovendien zijn schimmels dol op natte bladeren. Oke , bedankt voor de info
 11. Hier staan ook veel handige tips erover: https://www.cnnbs.nl/zin-onzin-ontbladeren-wietplanten/ Waarom zou je er niet 1 of 2 proberen van de 5? en er een mooi verslag van maken. Of extreem gaan zoals hier: https://www.cnnbs.nl/zo-schwazz-wietplanten-meer-opbrengst/ Zelf haal ik 2/3 van de bladeren eraf. Je zult verbaast zijn hoe snel je plant weer nieuwe aanmaakt.
×
×
 • Create New...