Jump to content

Jrois

New Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jrois

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ik heb 2 purple afghan kush binnen in mn zelfgemaakte tentje gezet. En het gratis zaadje (vgm heet het critical) dat bij de bestelde zaadjes zat, heb ik buiten op het balkon gezet. M'n vrienden betalen mee, maar ik ben toch wel de hoofdkweeker Tot nu toe doet die buiten het het beste. Dus ik hoop dat de twee binnen weer wat gaan opleven!
 2. Ik heb 1 ventilator die de lucht bovenaan weg blaast en 1 die onderaan verse lucht naar binnenblaast. Dus verse lucht krijgen ze wel Dus als ik het goed begrijp moet je gewoon elke dag een klein beetje water geven? Bronwater wordt wel een beetje duur maar zal t een tijdje testen. Bedankt voor de tips!
 3. Hey allemaal ik ben Jrois, student en wietliefhebber. Ik heb recent met een paar vrienden besloten aan de kunst van het kweken te beginnen en ben hier voor tips en tricks en natuurlijk om de creaties van anderen te bewonderen!
 4. Thanks voor de snelle reactie! Heb het album publiek gezet! Sorry snap nog niet echt hoe het allemaal werkt hier Ik heb ze een keer twee dagen geen water gegeven om er zeker van te zijn dat ze niet te veel water hebben. Toen hingen ze slap en een paar uurtjes nadat ik ze toen water had gegeven, leefden ze een beetje op maar het ze zien er nog steeds niet helemaal gezond uit. Ik hoop dat de foto's iets meer helpen!
 5. Hey! Ik ben voor het eerst m'n eigen plantjes aan het kweken. Ik heb zelf een tentje in elkaar geknutseld en een 250W lamp erboven gehangen met wat 2 pc ventilatoren voor de circulatie. Ik geeft ze ongeveer 1x in de water met voeding en ben ook begonnen met Low Stress Training. Helaas doen ze het niet geweldig. Ze hebben een tijdje goed gegroeid zonder problemen, maar sinds kort zie ik nauwelijks vooruitgang. Ook hangen de blaadjes vaak slap en zijn er onderaan de plant gele en ook dode bladeren... Het is af en toe boven de 30 graden in mijn tentje. Zou dit de oorzaak kunnen zijn? Ook geef ik ze gewoon kraanwater en las ergens dat het pH daarvan te hoog is. Maakt dit zoveel uit? en kan ik anders gewoon wat citroen druppels bij het water+voeding doen? Idee├źn zijn welkom!
×
×
 • Create New...