Jump to content

imp

Members
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by imp

  1. Auto Frisian Dew werd mij eerder vandaag aangeraden. Wellicht dat men hier ervaring heeft met deze soort
  2. De afgelopen jaren kon ik mijn planten weggooien vanwege schimmel. Zijn er wietsoorten voor buiten die zeer bestendig zijn tegen schimmel?
  3. Hallo, Ook dit jaar heb ik weer een paar plantjes in de buitenkasje staan. Deur staat gewoon open voor ventilatie maar gewoon zodat de planten altijd droog zitten. Om één of andere reden verkleuren de bladeren van mijn planten. Ze worden langzaam geel en kleuren door tot ze bruin zijn en vervolgens gewoon afsterven. Ik snap niet waarom. Ik dacht eerst dat het kwam omdat ik teveel voeding gaf, dus de afgelopen 2 weken heb ik helemaal geen voeding gegeven, maar het blijft zo doorgaan. Hopelijk kan iemand mij helpen en zijn deze planten nog te redden.
  4. Hallo, Mijn 3 grote CBD plantjes zijn sinds een week of 2 pas gaan bloeien. We zitten al in October en de topjes zijn nog echt heel klein. Gaat dit nog goed komen? Ik heb eigenlijk alleen maar ervaring met autoflowers, vandaar..
  5. Binnen zetten is geen optie... De geur is echt krachtig.
  6. Ik heb hier 2 Big Bud Auto's staan sinds eind Mei en die zouden nu inmiddels al bijna oogstklaar moeten zijn. Kan iemand mij vertellen hoe lang het nog gaat duren voordat ik deze planten ong. kan oogsten (er komt een hele hoop regen aan volgende week en vorig jaar had ik veel schimmel er door, vandaar).
  7. En doen jullie ze meteen in 20L potten of verpotten jullie steeds van pot naar pot?
  8. Ik heb er nooit echt bij stil gestaan aangezien ik mijn zaailingen altijd een paar weken eerst binnen laat opgroeien, maar ik vroeg mij af of het mogelijk was om in Juni al zaailingen buiten neer te zetten (denk hierbij aan kleine plantjes met 2 a 4 paar echte bladeren) zonder dat ze dood gaan?
  9. Jawel, maar helaas worden 5 plantjes max gedoogd. Als je betrapt wordt met meer dan 5 plantjes dan wordt je gegarandeerd vervolgd.
  10. Hoop voor je dat je niet voor gesnapt met al die plantjes in 1 plek. Een kweker hier 5 straten verderop zit behoorlijk in de nesten omdat ze 7 plantjes bij hem hebben gevonden.
  11. Ik vroeg mij af of er iemand ervaring heeft met het kweken van planten in een tomatenserre als op de onderstaande foto? Ik had vorig jaar een doorzichtige kas en die hielp redelijk goed; hield de planten netjes droog en beschermde deze tegen behoorlijke windstoten. Ben benieuwd of zo'n groene kas ook geschikt is of dat ik beter een doorzichtige kan aanschaffen (wel duurder)..
  12. Oke. en kunnen jullie een betaalbare vaporizer aanraden? Die van mij was rond de 100 euro maar ik denk niet dat ik dat mijn vriend kan gaan aanraden om mee te beginnen. Wel erg duur.
  13. Wat is het best voor een kankerpatient die voor het eerst medische wiet wil proberen? Ik kweek zelf medische wiet (AKGUN en Kush CBD) maar ik weet niet hoe ik mijn vriend het beste kan adviseren om wiet te roken. Hij rookt niet dus ik ga het sowieso niet mixen met tabak (ook vanwege zijn aandoening niet). Ik zat daarom te denken aan een vaporizer en een waterpijp. Uit eigen ervaring is een vap. wat krachtiger en langduriger dus dat lijkt mij niet zo goed voor een beginner. Een waterpijp zwakt de wiet ietswat af en zuivert ook de rook een heel klein beetje dankzij het water. Een pure joint draaien is natuurlijk ook een optie, maar tevens ook de ongezondste optie van de 3. Wat adviseren jullie?
  14. Weer anderhalve week later en ik denk dat ik in de loop van de week toch wel al ga oogste. Het begint steeds kouder te worden en vooral 's avonds ligt de temp. hier rond de 10 graden. De planten zien er steeds slechter uit.
  15. Anderhalve week later en de planten zijn bijna klaar.
  16. Bijna een week verder weer en de einde is nou toch wel in zicht. Op 2 planten beginnen de haartjes al flink bruin te kleuren. Dit mooie weer de afgelopen week heeft behoorlijk geholpen. Zal nou niet lang meer duren.
  17. Weer een paar dagen verder. Ze zitten nu allemaal in de bloei en het lijkt goed te gaan nog. Wel heb ik bij één plant een bruine plek gevonden bij één van de onderste toppen. Weet niet of dat toprot is maar ik zal er later een pic van maken.
  18. Weer een weekje verder en de planten doen het nog goed. Ben al gestopt met het geven van vloeibare voeding (POKON groenten & kruiden BIO) and heb zo het idee dat ik beter nog voeding kan geven aangezien de bladeren hun kleur beginnen te verliezen. zal nou niet lang meer duren denk ik voordat ik kan oogsten.
  19. Dus de herfst is nu begonnen? Zo goed als, ja. Bijna elke dag regen hier, 's avonds temperaturen rond de 12 graden en ook overdag is het niet warm genoeg meer om zonder vest naar buiten te gaan.
  20. Een weekje verder en de topjes komen er dan eindelijk. Wel te merken dat de zomer er alweer op zit; het groeit allemaal erg langzaam nu. Hopelijk kan ik over een paar weken op z'n minst een gram of 5 - 10 er uit halen.
  21. Weer een paar dagen verder en de planten groeien nog vrij goed. Helaas nog geen toppen te zien en de geur is haast niet aanwezig. Hopelijk komt daar gauw wat verandering in.
  22. De eeerste plant heeft de 60cm gepasseerd (wat de gemiddelde hoogte voor deze soort zou moeten zijn) maar ik zie nog geen topjes. Kan ik gewoon door blijven gaan met mijn huidige voeding (Pokon groente & kruiden BIO) of kan ik beter alvast nog een paar euro investeren in bloeivoeding bij een growshop? Heeft dat zin?
  23. Weer een paar dagen verder en de groei zit er nu redelijk in. De geur begint al langzaam te komen (ze waren tot nu toe volledig geurloos). Dat kleine zaailingetje komt van een haze zaadje dat ik vond tussen mijn wiet. Voor de lulz gezaaid en er kwam toch wat uit. Maar met mijn geluk dit seizoen is het al veel te laat + zal het wss een mannetje zijn.
  24. Weer een paar dagen verder en nu zie ik dat één van de planten opeens van die bolletjes krijgt. Alleen aan de top. De rest van de takken hebben die niet. Is dit normaal of is het dan toch een mannetje (de plant had eerst haartjes)?
×
×
  • Create New...