Jump to content

Harms_Grow

New Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About Harms_Grow

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands
 1. Harms_Grow

  Beginnende Kweker Fouten?

  toch sneller een update dan verwacht.... 3 plantjes beginnen wat bruine vlekken te vertonen. Ook hangen wat blaadjes naar beneden bijgevoegd zijn de foto's van de blaadjes. iemand een idee wat dit kan zijn?
 2. Harms_Grow

  Beginnende Kweker Fouten?

  *Update* De planten staan nu in potten van 20 liter. Ik heb ze zoals wsteb heeft aangeraden op potgrond gezet van de welkoop (de kokos met 6 maanden voeding) Nu zou ik graag willen weten hoe het precies zit qua voeding. Hoe kan ik zien of de plant nu te veel of te weinig krijgt. Moet ik er nog naar omkijken, of is het nu aan de plant om lekker te gaan groeien? Ik hoor van wsteb en andere mensen dat ik inderdaad misschien bloeivoeding moet geven. is daar al een topic van, of kunnen jullie mij vertellen wanneer ik aan de plant kan zien dat die het nodig heeft? Ik houd jullie op de hoogte hoe het erbij staat.
 3. Beste leden, Mijn naam is luca en ben 17 jaar. Samen met mijn vader ben ik begonnen met het kweken van 5 autoflowers. Nu zijn er sinds een aantal dagen en paar dingen aan de hand met de planten en heb geen idee wat? Alles is nog geen maand oud en staat in zaai en stekgrond. 4 planten zijn opgekomen de andere heeft moeite. Plant 1: gaat erg goed en ziet er gezond uit Plant 2: het ene blad is kleiner dan de ander en is iets donkerder. Plant 3: ziet er ook gezond uit heeft alleen aan de punt een klein bruin puntje. Plant 4: zag er tot 2 uur geleden goed uit. Had ze even buiten gezet. En nu is een van de bladeren opgekruld en donkergroen. De planten staan altijd in een klein groeikasje. Graag hoor ik jullie reactie en hoe ik fotos kan bijvoegen. Mvg, Luca
×