Jump to content

chibbie123

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About chibbie123

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb mijn microscoopje in gebruik. Als ik naar de bovenste top kijk zien de trichoompjes er goed uit. de meeste zijn wit. sommige zijn nog doorzichtig, maar sommige hebben ook een dikke donkerbruine punt. Als ik naar de andere topjes kijk zijn ze mooi melkachtig wit. Oogsten of nog wachten? Ik ga volgende week op vakantie dus langer dan een week wachten wordt t sws al niet meer Fotos:
  2. Hoi allen, Een deze dagne krijg ik mijn microscoopje binnen, maar ik wilde zeker zijn dat ik niet te laat ben. Ik heb een hijack autoflower die al +- 2 weken bruine haartjes heeft, maar zijn groene bladen nog niet leeg trekt. Hij staat nu 11 weken (volgens shop was het 10-11 weken). Is het handig om hem nu al om te hakken?
  3. Bedankt voor jullie advies. Ik geef ze nu 1 keer per week een (1/3)*half dopje groeivoeding. 2 van de 3 zijn geen autoflowers. Is het dan al verstandig om ze te gaan verduisteren of gaat dat vanzelf allemaal goed als ik ze nu zo laat staan?
  4. Bedankt, ik geef nu 2 keer in de week voeding. Half dopje over 1.5 liter water. Elk plantje 0.5 liter. De bladeren zijn nog iets erger verschrompeld bij het "mongeloidje". Is dit heel erg?
  5. Hallo allen, Begonnen aan mijn eerste kweek! +- 30 dagen geleden de volgende plantjes ontkiemt van (l naar r op de foto): 8 ball kush, Blue Cheese, HiJack autoflower. Alhoewel de 8ball kush een kleine groei achterstand heeft en een paar gekrulde blaadjes heeft ,zien ze er mijns inziens prima uit. Is het verstandig om ze nu groei voeding te geven? Ik heb 2 soorten voeding (zie plaatjes) Alle 3 in volle glorie Blue Cheese Is dit nog goed? Voeding 1 Voeding 2
×
×
  • Create New...