Jump to content

Koosh

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Koosh

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

350 profile views
  1. Oké bedankt, dan lijkt het me toch best op er gewoon 4 of 6 cobs bij te hangen
  2. Worden deze ook wel eens gebruikt in combinatie met cobs? Ik zie dat ze verkrijgbaar zijn voor 42,- per stuk, misschien kan ik enkele strips naast de cobs hangen.
  3. Aangezien het allemaal indica´s zijn zijn ze wat bossig, de klok staat nu zo´n 4 dagen op 12/12 , ik heb er deze keer voor gekozen niet te toppen maar nu dacht ik te dieven of de onderste takken en bladeren weg te halen, dit gebeurt meestal rond de 2e week op 12/12 als ik het goed heb? Is dit aan te raden of niet?
  4. zo zien ze er nu uit, de tweede foto zijn de 2 plantjes uit 1 zaadje (de pot in het midden)
  5. @Capo Welke strips gebruik jij? Ik heb met de cobs inderdaad een goede licht verdeling en heb ze dus nog wat lager gehangen, onderveer rond de 40cm. Ze staan nu sinds 4 dagen in de bloei en ze zijn inderdaad al aardig gestrekt.
  6. @pindarots123 Bij een HLG-480h-C2100A driver is inderdaad het grootste probleem dat deze dan niet zal volstaan voor de volgende kweek. Ik was van plan voor de volgende ronde eventueel nog 6 cobs bij te hangen met dezelfde driver zoals ik nu heb. Ik heb verder ook de plantjes wat meer in heb midden gezet zo dat ze wat meer onder het licht staan. Ze staan er nu al een stuk gezonder bij en ze zijn al wat gestrekt op plant na, de OG kush waar 2 plantjes uit 1 zaadje groeien, die zijn een 15-tal lager. Wat zou ik hier mee doen?
  7. Ik heb nu bovenop de warmtedraad ook nog een kleine verwarming van 200watt welke hopelijk de temperatuur nog enkele graden omhoog zal brengen. Wat de driver betreft, klopt het dan dat ik een driver nodig heb die minstens 2100mA is?
  8. Ik meet de temperatuur op hoogte van het bladerdek en uit het licht,
  9. Bedankt voor de reactie pindarots. De terra bloom geef ik nog niet, pas na de tweede week bloei of bij de eerste bloeiverschijnselen. De Luchtvochtigheid zat de eerste twee a drie weken rond 85% met een luchtbevochtiger. Dit vroeg ik mij inderdaad ook af, ik heb de lampen sinds een week wat hoger hangen aangezien ze best nog wat mogen strekken voor ze de bloei in gaan, op welke hoogte hang ik ze best? De cobs draaien op 50watt elk , dus 300watt. Het is inderdaad op het randje van weinig maar volgende kweek komen er minstens 4 bij.
  10. Dag medekwekers, Na enkele rondes onder een 600watt hps ben ik nu het budget het toelaat ook overgeschakeld naar de CXB3590 cob´s. Afstand tot de lamp 45 cm a 50cm. Ik heb momenteel 7 plantjes staan onder 6 cob´s (volgende kweek worden dit er 10 of 12) in 28L root poch potten. Ze zitten momenteel 32 dagen in de groei. De grond die ik gebruik is Plagron light mix met extra perliet in combinatie met terra grow (4ml per liter) en Bloom en Canna Rhizotonic (1ml per liter). Ik geef om de dag gemiddeld 400ml water (PH 6) per plant. 2x OG kush (waarvan bij de middelste op de foto 2 plantjes uit 1 zaadjes groeien), 2x Critical, 2x Ww en 1x Kalini Asia. Tent is 1m20 bij 1m20. Luchtvochtigheid zit rond de 55% en temperatuur 22 met lampen aan en 17 (dmv warmtedraad) met lampen uit. Over enkele dagen kan volgens mij de klok op 12/12 maar nu zag ik vandaag dat sommige bladeren lichtjes verkleuren en wat opkrullen. Ik dacht aan calciumtekort maar dan worden ze normaal toch eerder geel? Hopelijk kan iemand mij hiermee helpen zodat ik het probleem kan verhelpen. Alvast bedankt, Grt Koosh
  11. Bedankt voor de reacties jongens, gelijk even uittesten komend weekend! Verder ben ik er wel tevreden over, dit is de goedkopere variant van de davin DV-14-K maar werkt tot nu toe prima voor nog geen 100,- Hoe kan ik verder gebruik maken van het kachelcontact, als de lampen uit zijn koelt het behoorlijk af en dient de ruimte wat verwarmd te worden
  12. Hoi, Ik heb reeds wat opzoekwerk gedaan en meedere malen de zoekfunctie gebruikt maar geraak er nog niet helemaal aan uit. Ik heb een lowbudget Davin schakelkast met kachelcontact, 4x600watt. Nu vroeg ik me af of ik deze ook kan gebruiken voor het schakelen van de TL lampen in m'n groeihok. Hier hangen 4 TL lampen. Zou de bovengenoemde schakelkast deze kunnen schakelen? Hopelijk kunnen jullie me helpen. Ik hoor het graag, Alvast bedankt,
  13. Hallo iedereen, Ik heb reeds wat opzoekwerk gedaan en meedere malen de zoekfunctie gebruikt maar geraak er nog niet helemaal aan uit. Ik heb een lowbudget Davin schakelkast met kachelcontact, 4x600watt. Nu vroeg ik me af of ik deze ook kan gebruiken voor het schakelen van mn TL lampen in m'n groeihok. Hier hangen 4 TL lampen. Zou de bovengenoemde schakelkast deze kunnen schakelen of zijn de wattage's hiervoor niet hoog genoeg? Hopelijk kunnen jullie me helpen. Ik hoor het graag, Alvast bedankt,
×
×
  • Create New...