Jump to content

Theweedwizard

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Theweedwizard

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ja wat moet ik daar lezen dan ..... dat het veel te groot is ? Voor 1200 watt ja dat weet ik, heb geen zin om over een tijdje weer alles om te bouwen naar groter. Dit doe ik ivm toekomst plannen. Maar die vraag stel ik helemaal niet hier ? Stel een vraag over ervaringen met een climate mini-humi ! Ongeacht wat er in of om mijn hok komt te staan.
  2. deze zal op een climate mini humi box komen, mits er ik er ergens recensies van kan vinden.
  3. Zijn er mensen die ervaring hebben met de cli-mate mini-humi ? Wil deze graag gaan gebruiken, maar ook hier zijn weinig recensies over te vinden. En welke versie moet ik pakken met ? Met 2x 600, Afzuiging 2500 m3 en inblaas 1500 m3, oliekachel 3 of 7 amp. Weet niet hoeveel vermogen ze kunnen hebben met afzuigers. Kan iemand me vertellen of die kasten een brom hebben met dimmen ?
  4. Hallo allemaal, Ben me al maanden aan het inlezen, en Google me suf maar kom niet verder met een vraag daarom stel ik hem hier. Beetje info wat de bedoeling is, Ik ga om te beginnen maar eens starten met 2 x 600 watt met 2500 m3 afzuiger en 1500 m3 actieve inblaas. Ik heb in een kelder een ruimte gebouwd wanden van sandwich platen van 12 cm dik, vloer en dak geïsoleerd met 10 cm isolatie platen. Mijn vraag is.... ik wil afblazen naar buiten, maar wil niet dat er rook / condens zichtbaar is, wat nu ? Tuurlijk er bestaan tal van oplossingen. Opticlimate, koelbatterij, aangezien ik netjes mijn stroom ga betalen en het puur hobby is moet het ook gewoon leuk blijven. Is het niet mogelijk om met een broekstuk voor het naar buiten blazen te mengen met koude lucht via een spirobuis die verse lucht bij een ander raam vandaan haalt ? Of evt een andere oplossing hoor het graag. Afblazen binnen zie ik niet zo zitten ivm temp wel vocht !
×
×
  • Create New...