Jump to content

labanta

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About labanta

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

180 profile views
 1. Ik heb gister nog een mannetje uit de tuin gehaald, de eerste mannetjes worden al zichtbaar.
 2. Fool on the hill is een azijnpisser met een krakzinnig wereldbeeld, niet te veel van aantrekken.
 3. Bayer Natria Pyrethrum vloeibaar 30 ml Het is deze uiteindelijk geworden, krijg ik morgen binnen Het woordje mineervlieg stond erbij, dat stelde mij gerust.
 4. Ik wil nu wat bestellen maar weet even niet wat. Deze zag ik staan, maar weet niet of dit de juiste is, bepaalde producten tegen de mineervlieg waren ook uitverkocht. https://www.deoosteindeonline.nl/product/711/ecostyle-promanal-r-gebruiksklaar-500-ml/?gclid=CMjA1fj1z9QCFW0R0wodz-MCdg
 5. Ja maakt zeker uit wat er gezegd wordt, ik koop het gewoon en zie achteraf of het geschikt is, misschien zijn sommige waardes wat te hoog. Maar dat is wel belangrijk om te weten. Ik heb besloten door de antwoorden hier door voorzichtig met deze mest om te gaan en over 2 maandjes pas bij te gaan voedden. Maar deze getallen staan dus altijd in dezelfde volgorde? er hoeft dus geen eens P,K etc voor te staan, de volgorde is dus universeel begrijp ik.
 6. heb een zak mest gekocht van 5 kg. Er staat op: complete meststof speciaal blauw 1+6+12 (+2+9) is een handje per gat voldoende?
 7. Die neemolie zelf maken zie ik niet zitten, koop liever een kant en klaar bestrijdingsmiddel, die moeten er ook wel zijn.
 8. Dat is wel heel iets anders dan het mozaiekvirus idd, deze heb ik ook al in de planten gehad en dit zag er echt heel anders ut. Wat mij in verwarring bracht is het volende topic waarbij iemand TMV omschreef als dezelfde bladproblematiek als die de mineervlieg maakt. http://www.wietforum.nl/topic/16449-hennep-mozaiekvirus/ Hoewel het wel een hardnekkig verschijnsel is waar de planten niet blij van worden hoop ik dat het de mineervlieg is ipv TMV
 9. Ik zal de volgende keer even een foto uploaden, het lijkt idd ook op de mineervlieg maar dan in wat extreme vorm omdat het in heel veel bladeren zit.
 10. In de bladeren zitten veel slingerende lijnen, ook vlekjes die uiteindelijk gaten worden en de onderste wietbladeren worden vaak geel. Ook loopt het soms in een spiraal en soms zie je aan het uiteinde iets zwart in het blad zitten Het zit in de buitenteelt, in alle planten, geen een is gevrijwaard van dit ogenschijnlijke virus. Hebben we hier over het mozaiekvirus? als ik de beschrijvingen lees dan is dit waarschijnlijk het mozaiekvirus maar ben eigenlijk nog niet overtuigd. Wil het natuurlijk zeker weten. Iemand die weet wat voor plaag dit is?
 11. Ik heb pesticiden gehaald, ook van bayer volgens mij. In nederland is er een spuitlicentie voor nodig. Heb ook guerrilla tabs in de grond gestoken bij veel planten, zit niet in alle planten, misschien komt dat door de geurilliatabs? want daar zitten ook 6 soorten bacteriƫn in.
 12. De besmettingshaard zit verspreid in de grond, ik begin dit weekend dus met spuiten. He overleeft zo goed omdat het zware natte klei is. ik krijg het er zelf niet uit, dus ga ik proberen te redden wat er te redden valt, om de 14 dagen spuiten, hoop dat ik niet de hele zomer hoef te doen.
 13. labanta

  Roest...???

  heyyy enzo knol
 14. dat moet sowieso. zit niets anders op. Maar dat had ik zelf al bedacht...
×
×
 • Create New...