Jump to content

Don-G

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Don-G

  1. 1e buitenkweek balkon Autoflower 1X Lemon Skunk 1X Blueberry 1X Ak
  2. Hey Yall, tijd voor een update Het is deze dagen toch wel wat minder zonnig, hoop dat de mooie dagen er weer gauw aan komen! ----------------- De NL: Gaat toch wel iets beter, bladeren zijn niet meer gaan verrotten. Het is gwn hetzelfde gebleven als hiervoor. Echter maakt ze wel meerdere bladeren aan. ------ Amnesia Gaat opzich lekker tot nu toe, is de jongste van de drie Wel vertoont ze hier wat bruine haartjes wat ik elders in de plant niet echt kan vinden. --------- AK:
  3. --Update-- Ik denk niet dat het een tekort aan licht is, maar misschien dat het iets te maken heeft met de plagron power roots, maybe heb ik teveel gegeven. Of mist er juist iets in de voeding, of heeft het iets met schimmel te maken, geen idee. voorlopig geef ik deze alleen water. Oja ik heb ook naar kleine insecten gezocht maar niks kunnen vinden. Hulp is zeer, maar dan ook zeer welkom. Groetjess..
  4. -----------Update------------ Auto Amnesia: Vind ik over het algemeen wel goed eruitziet, alleen de lobblaadjes die lijken het te gaan begeven. Ik hoop niet dat dit erg is.. Auto AK: Auto NL: ----------- De Auto White Widow heeft helaas de storm niet overleefd. RIP. ----------- Issues of mogelijke issues: Hierboven lijkt het blad wat te gaan verdorren (hoe je dat ook noemt). Hier lijk het blad ook wat dof te worden. het zijn wel de onderste bladeren, dus kan zijn dat het tekort aan licht is. Tips en commentaar zijn zeker welkom. groetjess
×
×
  • Create New...