Jump to content

Groningen27

New Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Groningen27

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Fijn om te horen. Inlaat 3x flensmaat afzuiger dus 3x125 = 375mm2. Deze zitten onderin. Hoop t ook niet maar met global warming heb ik daar weinig vertrouwen in . Voor nu het grootste probleem de luchtvochtigheid... De plantjes hebben trouwens wel heeele korte internodes... komt dit door het rode licht van de hps? Dank en grt!
 2. Waardeer je input Agent Orange! Het is echter geen 125m3 afzuiger maar een 400m3 afzuiger . Hokje is idd erg klein, maar heb momenteel niet meer ruimte op mijn kleine (studenten)kamer en wilde niet bij de volgende grow meteen een nieuwe VSA en Timer-icm-Relais kopen. Qua hoogte moet t net lukken aangezien het maar 10 liter potten zijn. Ben al blij als ik daarmee de meter haal.
 3. Tijd voor een update! White Widow - dag 23 veg. Smoking Ripper - dag 20 veg. De white widow is getopt en gediefd, de smoking ripper alleen getopt. De white widow ziet er prima uit! De smoking ripper een beetje zielig. Waarschijnlijk door te lage luchtvochtigheid. Ze hebben een klein beetje groeiproblemen gehad door teveel en daarna te weinig water tijdens de 2e week van de veg. Besloten om de radiatorfolie maar zo te laten en niet te isoleren met piepschuim. Na deze grow maak ik een nieuwe (iets grotere) kast waarbij de isolatie en radiator folie wél goed wordt gedaan. Enjoy! http://imgur.com/a/kXgGQ
 4. @Xell Sinds december Paroxetine. Geen bijwerkingen en voel me stukken beter (helemaal icm een klein sticky savonds haha)!
 5. @drrr Goede vraag, kort antwoord: ja. Door de relatief grote afzuiger kan ik al die warmte wel afvoeren (nu ingesteld op 27 graden maar hij kan hem ook makkelijk stabiel houden op 24/25). Probleem is alleen dat de luchtvochtigheid hierdoor erg laag wordt (30-35%). In de weer gegaan met natte handdoeken maar dat is knap lastig... Wat zou een goed alternatief voor radiatorfolie zijn? @Medicalgrower Ben ik inderdaad van plan op de lange termijn! Ik hoorde inderdaad al veel goede verhalen over northernlight. Ze zijn beide uit zaad.
 6. Yes! Beetje lelijk opgehangen dus dat ga ik opnieuw doen nu daar nog ruimte voor is.
 7. Hi allemaal, Na twee jaar met het idee te hebben gespeeld is de stap eindelijk gezet: de eerste plantjes staan in mijn DIY kast! Ik gebruik de dames, icm anti-depressiva, erg effectief voor mijn milde depressie. De verschillende wietjes bij de coffeeshop waar zomaar namen aan worden gegeven hebben er voor gezorgd dat ik het nu toch zelf in de hand wil hebben wat ik rook. Een heerlijke white widow en een Northernlight staan er momenteel in. http://imgur.com/a/lBpNO de formaten zijn 0.5x0.7x1.7 (lbh). Edit: icm: - 400watt HPS (combinatie) - GT125CTR + koolfstoffilter
×
×
 • Create New...