Jump to content

elpatron015

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About elpatron015

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dit is hoe het er nu bij staat, zal vanavond nog even foto's maken met de lamp uit. De 3 enkele zijn White Dwarf en de grote pot met 2 is amnesia. Is het een slechte keuze geweest om 2 in 1 pot te doen? Kan ik dit nog over potten en zo ja wanneer? De kleintjes wil ik ook graag overpotten zodra ik de wortels beneden zie.
  2. Ben ik ook druk mee, alleen valt dat met de ADD soms nog niet helemaal mee.. Maar doe me best.
  3. Top. Ga vandaag even een kleine fan halen Een tafelmodel of zo'n clip model? En zal de onderkant van de potten in xe gaten houden.
  4. Oke, bedankt voor de tip. Is het ook niet goed te doen om deze te gebruiken met groeien en hps met bloei? En hangt verder alles goed wat je zo kunt zien dan.
  5. Hallo allemaal, Hier het begin van mijn eerste kweek. Ik heb 0,0 ervaring dus hoop elke keer op een beetje vooruitgang. Hieronder kan je alvast zien wat ik heb gedaan/mee bezig ben. Alle feedback is welkom, en word zeker gewaardeerd. En vooral mijn vraag... zit alles goed aangesloten? 3x White Dwarf X 1x Dutch Lowrider X 2x Amnesia X 3x Special Kush Voor de voeding gebruik ik CANNA. Setup: - Secret Jardin Hydro Shoot 100x100x200 - Hydro Galaxy 300W LED - Davin 1000w schakelaar - Primaklima PK-125-TC 400m3/h Ontkiemen: (08-04) 3x Special Kush [RQS] (08-04) 1x Dutch Lowrider [Freeseedsonline] Boven de grond: (04-04) 1x White Warf [Magicseeds] (06-04) 2x White Warf [Magicseeds] (07-04) 2x Amnesia [Freeseedsonline] Vanaf 08-04 zijn ze onder de LED gegaan, op 18/6. Vanaf wanneer kan ik ze overpotten? Ik wil ze in 9 x 10L zetten. De Oude setup: HPS is vervangen voor LED 300w.
  6. Ik heb er eerlijk gezegd niet opgelet (onwetendheid) maar ben gelijk gaan kijken. Die gaat er straks vanaf.
  7. Ja die zat erop toen ik hem kocht. Beter om die eraf te halen?
  8. Nee klopt inderdaad, is niet me brood. Puur hobby.. het hele proces volgen lijkt me erg mooi. En en in nieuwere rondes dingen weer anders doen. En verder voor me ADD haha
  9. Hoebedoel je lucht uit de lamp? Heb gelijk even gecheckt maar er komt gewoon genoeg lucht uit
  10. Hey allemaal.. Ik ben vandaag gestart met m'n eerste kweek, vandaag kwam de 300W LED binnen dus deze maar is uitproberen. Nu is het zo dat het met de lamp AAN 21,4 graden word maar, LV is 45%. Welke manier kan ik het beste toepassen om het warmer te krijgen? Alvast bedankt. https://ibb.co/idwjJ5 Weet niet hoe ik foto's goed krijg hier.. iemand misschien een helpende hand?
  11. Als ik het allemaal zo terug lees klinkt het heel erg vaag ja.
  12. @lostchild , begrijpelijk.. maar heb uiteindelijk een hele andere set gekregen. De SJ tent die ik kreeg was 120x120 en die vind ik net iets te groot. Dus heb zelf een SJ 100x100 aangeschaft nu. Dus mocht er nog iemand interesse hebben in een Secret Jardin 120x120x200.. misschien een leuke ruil.
  13. Begrijp wat je bedoeld, alleen die vriend weet niet waar het komt. En meer weten er ook niet.
×
×
  • Create New...