Jump to content

ArnoldSchnitzel

Members
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About ArnoldSchnitzel

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

564 profile views
  1. ****Kleine update**** Ik ben toch maar door gegaan met haar en het gaat hele stukken beter nu. Grootste probleem was dat mijn lamp te laag stond en 250 watt was veel te veel voor haar. Oplossing ik heb mijn lamp terug gedimd naar 175 watt en mijn lamp veel hoger opgehangen. Geef nu ook enkel alleen kraan water en ze geniet heerlijk van de Bat mix. En omdat mijn lv best laag is heb ik haar elke keer 15 min voordat de lamp uitgaat even helemaal nat gesproeid tot ze helemaal een beetje doorweekt was. En het helpt wel gelukkig. Zaterdag ben ik van plan om te over te schakelen naar 12/12 en lekker weer terug naar 250 watt. Ik moet zeggen dat ze heel sterk is en tegen hele grote stoten kan. Heb lst gedaan en getopt. Ze kreeg zelfs een kleine beetje scheurtjes maar dat is alweer snel genezen. Thanks WF leden nog!
  2. Ja ik heb nog 2 zaden over. Dus ik gaat het zeker opnieuw proberen hierna.
  3. **Update** Ja dat was zeker een van de redenen. Sinds ik me lamp hoger heb opgehangen gaat het een stuk beter nu. Ik denk niet dat het aan de voeding ligt want zij ziet er nog gezond uit qua kleur. Alleen qua vertoning is het wat anders. Dus ik denk dat komt misschien door het kuiltje wat ik heb gemaakt. Volgende keer zal ik gewoon een 1 liter pot gebruiken en netjes over potten. Zoals je kunt zien aan het onderste eerste blaadje ziet die er nog gezond uit en dat was nog toen onder 18 watt T3 lamp. En sinds ik naar 150 watt hps bent overgestapt hing de lamp volgens mij te dicht bij op een afstand van 15 cm. En met cool ventilator erbij. Maar ze groet nog steeds door en ik zie dat alleen maar als een leer proces. Ik denk dat het wel goed komt maar misschien zal de opbrengst uiterst laag zijn. Maar thanks guys voor jullie input!!
  4. Ja guys dank je wel voor jullie input allemaal! Ik zal maar afwachten en er naar blijven kijken hoe het gaat. :(
  5. Geachte WF leden, Het gaat om mijn Blue kush feminized van Dinafem. Info: Binnenkweek Soortje: Blue Kush Dinafem Week Bloei / Groei : Groei 4e week Zaaiing of stekje: Zaailing Medium(aarde/mapito enz): Aarde- Canna seed mix in een kuiltje eromheen Batmix Plagron pH van het medium : NVT EC van het medium : NVT Temperatuur : 25c gemiddeld Luchtvochtigheid : 35% lv gemiddeld Extra info: Ik heb eerder een post gezet omdat me zaailing zijn zaad huls er te lang op zat. Zie link: http://www.wietforum...__fromsearch__1 Vanaf week 2 heb ik haar van de 18 watt TL lamp afgehaald en onder een 150 watt lumatek dimmable. Na 3 dagen ik heb de switch van 150 watt naar 175 watt omgezet. En 3 dagen later van 175 watt naar 250 watt weer omgezet. Ik heb foto's toegevoegd want ik weet zelf niet hoe ik het moet uitleggen. Als iemand me AUB kan uitleggen wat er aan de hand is en of wat ik er tegen kan doen als het nodig is? *Trouwens de onderste 2 blaadjes die zien er wel normaal uit zoals je op het begin van de foto's kan zien.* Alvast bedankt leden.
  6. :verrygood Wel me pot setup is : 15 liter pot plagron bat mix Canna seed mix Ik heb een kuiltje van 1 liter in het midden gemaakt en dat heb ik met Canna Seed mix gevuld. Ik heb de binnen kant van het kuiltje nat met Plagron Start Up nat gespoten. Ik heb op het moment dat mijn zaadje eruit kwam in een cup gezet met Canna Seed mix en de eerste keer Plagron Start up gebruikt. En 1 week daarna weer Plagron Start up gegeven. En nu heb ik ze alweer uit het cup gehaald en in het kuiltje gevuld met Canna Seed verplaatst. Ik hoop dat als ze in de bloei gaan dat ze ook netjes op tijd gebruik gaan maken dan de bat mix. Ik zit nu op week 2 en half sinds ontkieming. Dus ik loop een weekje achter maar wortel groei is wel goed gestimuleerd. Ze staan er wel heel goed bij. Blaadjes steken recht omhoog. Ik geef ongeveer om de 3 dagen water.
  7. Eff alle foto's hier onder geplaatst. Ik zal in het vervolg de bcc code erbij doen, ik wist eerst niet wat er mee bedoeld werd. LOL :huh:
  8. @lostchild Nog een kleine update van vandaag. Maar eerlijk gezegd dit is mijn allereerste kweekje. Dus ik verwachte het ergste. Maar het ziet er goed uit nu! Foto update: Nogmaals bedankt Lostchild voor je advies en suggesties dat geef me alweer wat vertrouwen gelukkig!
  9. @ostchild Wel diezelfde dag kwamen ze wel tevoorschijn gelukkig alleen niet echt compleet. Ben benieuwd of het nog goed gaat. De reden waarom ik dat plastic bekertje gebruikte is omdat ik een veilige wortel groei wil hebben. En zo kan ik ook een beetje zien of het ook goed gaat. En de propagator is al verwijderd. Maar ik heb inmiddels al het bekertje verwijderd en de zaailing in helemaal in volle grond gestopt. Maar het heeft geholpen vooral dat vliesje weg halen. maar aan een van de lob blaadje in ieder geval een stukje van het blaadje was nog keihard alsof het nog een stukje wit vlees was van het zaadje. En door dat gewicht zorgde dat het aan een kant hing. Ik heb het maar af gehaald want er was gewoon gen bladgroei . maar de andere lob blaadje die ziet er wel wat beter uit. Zie foto's update: Zal het nog goed gaan denk je?
  10. @MrGDK Toevallig heb ik dat ook gedaan maar dat zaad hulsje kwam er niet van af. Ik dacht het komt nog wel maar nu was het al 1 week voorbij en ik zag al dit gaat niet goed. Zie foto : Ik denk dat ik dat bij de volgende ronde zal proberen.
  11. Ok ik heb het zaad hulsje er af gehaald. En daarna het vliesje. En nu heb ik heb maar een propagator erover heen gezet zodat ook de LV wat hoger komt. Nog bedankt voor de snelle reacties guys! @Jan de Ripper Ik zal het onthouden thanks!
  12. Ok guys echt bedankt voor de reacties. Ik zal nu meteen eraan werken en nog wat foto's maken. Hopen dat het nog goed komt. :o
×
×
  • Create New...