Jump to content

wouter79

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Positief

About wouter79

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

386 profile views
 1. 21 Aug 2019 28 Sept Ze zijn voorgegroeid onder led gedurende een maand tot ze 40 cm hoog waren en toen twee keer getopt. Toen ik ze in de grond zette hadden ze enorme kluiten (ik denk mede door de wormen die ik had uitgezet), en ik kon ze niet echt diep genoeg zetten. De plant van img 2540 staat een dikke tien centimeter met de kluit boven de grond omdat er een hele dikke wortel in de weg zat, dat heb ik dan maar bedekt met wat aarde. Maar goed, nu wordt het hopen op een redelijke oktober en november. Op de sites staat bloeit af eind oktober maar daar heb ik een hard hoofd in aangezien ze pas begonnen zijn eind september, dan zouden ze maar een maand kunnen bloeien. Ook dacht ik zeker te weten dat deze soort schimmelbestendig was maar gek genoeg kan ik daar niets over terug vinden, het lijkt wel of ze het hebben veranderd....
 2. Ik heb ook een plant die snel bruine haren aanmaakt. Die heeft een tijd enorm in de verdrukking gestaan, dus het zal wel met stress te maken kunnen hebben.
 3. De lamp in de OP is door migro getest en heeft een efficiƫntie van 1.5 umol/m2 (op de aanbevolen hoogte). Een HLG 100 v2 heeft 2. Stuk beter, en voor de prijs hoef je het ook niet te laten.
 4. Een goede evsa kost 120 euro en een bijpassende lamp 30. En na een aantal maanden weer 30 en dan weer. Een kap is nog eens 40 euro en 100 voor een goeie. 400 watt led is vergelijkbaar met 600 watt hps, dat heb je er in een paar jaar uit.
 5. Ik raad de HLG 100 aan. Efficient en weinig warmte. Bestel je bij todogrowled voor 173 euro incl verzendkosten en heb je binnen een week binnen.
 6. hatselklats Ik gebruik zelf een laag stro als mulch.
 7. Dat er zaden in komen moet komen doordat iemand in je buurt stuifmeel verspreidt. Da's pech.
 8. Tussen 80 en 120 aanhouden wordt aangeraden. Maar volgens mij komt het niet zo nauw.
 9. Nee, als je met 600 watt hps 600 gram haalt, haal je met 600 watt led 900 gram. Had je simpelweg 1 enkele video gekeken dan had je kunnen zien dat het bedrijf Migro een concurrent als beste aanwijst. Maar ik zie dat je amper leest en me probeert weg te blazen met stoere taal. Hoeveel licht een lamp afgeeft kun je gewoon meten. Als een 250 watt hps dezelfde waardes geeft als een 135 watt led, dan weet je gewoon dat je met die led meer gram per watt oogst.
 10. Wat een onaardige vent ben jij zeg. Nergens doe ik aan cherrypicking, dit is gewoon een studie die gepubliceerd is op het internet. Dat ik de plank hiermee volledig mis zou slaan slaat nergens op. Als ze bij 30 graden en optimale fotosynthese laten zien betekent dat de omstandigheden waarin de plant is ontstaan nauwkeurig worden nagebootst. 'al denk ik dat niemand echt leest wat je schrijft' wat een ongelofelijke oelewapper ben jij zeg
×
×
 • Create New...