Jump to content

phytochroom

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About phytochroom

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

308 profile views
  1. http://generalhydroponics.com/maxiseries/ Bedankt voor de leerijke info, ph
  2. Heeft er iemand op het forum ervaring met de general organics voedingslijn van ghe? Ik overweeg over te schakelen van de 3 component naar de bioversie. Zijn er kwekers die succesvol met gedroogde voeding werken, zoja welke?
  3. Bedankt voor de info, en ja idd indien ik de oude greenmaster plus er trug inschroef dan hebbek geen enkel probleem meer. Hopelijk vind ik nog een paar bulben van philips want overall was, ben ik tevreden over de gavitalamp. Ik overweeg wel om 200watt cob te bouwen, deze in laatste weken bloei erbij te hangen en op termijn de dimlux fullspectrum cmh 325watt als basislichtbron te gebruiken, hopelijk blijft philips deze cmh bulben dan maken... Als ik het goed begrijp kan ik enkel de philipsbulben gebruiken bij deze philips evsa, correct? Anders zou ik deze van auvl wel es willen proberen, iemand ervaringen mee? https://www.stadsvergroening.com/nl/600w-hps-400v-grow-green-bulb-kweeklamp
  4. Hoi, ik heb me onlangs een nieuwe bulb gekocht voor mijn gavita pro 600, deze is aangesloten op een davin schakelkast, nu is er echter een opstartprobleem met de gavita bulb el, terwijl ik voorheen nooit een probleem had met de master greenpower philips 600w 400v el plus. Ik hoop dat er iemand me verder kan helpen en me kan vertellen wat er precies aan de hand lijkt te zijn. Greetings P.
  5. Hoi, is er iemand die ervaring heeft met hydrosoil? Dit zou een mengeling zijn van perliet, coco en aarde om de beste eigenschappen van de drie substraten te combineren. Momenteel gebruik ik een mengeling van coco en aarde om het spoelen wat te vereenvoudigen en opdat de stilstand na het spoelen niet zo lang duurt omdat de wortelkluit sneller terug zuurstofrijk wordt. Greetings P.
  6. Hoi WF, ik ben reeds geruime tijd bezoeker van het forum en heb al behoorlijk wat opgepikt via al jullie mededelingen, ervaringen, info en plaatjes, waarvoor enorm veel dank. Nu heb ik mezelf aangemeld op het forum om mee te werken aan deze opensource no nonsense manier van helpen en geholpen te worden. Greetings P.
×
×
  • Create New...