Jump to content

BigT

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About BigT

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Thanks Xaim! Ik denk alleen niet dat het met de luchttoevoer te maken heeft - vorige rondes waren altijd goed in normale potten. Temperatuur is stabiel. Het verschil zit hem duidelijk in de airpots. Houden deze minder water vast? Of moet ik ze met meer regelmaat extra water geven?
 2. Goedavond allemaal! Ik draai momenteel een ronde met 9 plantjes waarvan 5 in airpots. Ze staan momenteel te groeien onder 18/6 en gaan dit weekend naar 12/12. Ik geef water d.m.v. een pomp dat automatisch afzuigt na ongeveer 30min. Dit werkte met vorige rondes prima. Plantjes staan hydro-korrels / aarde. Draai nu voor de eerste keer met airpots en juist die plantjes lijken wat achter te blijven. De plantjes in de normale potten draaien goed namelijk.. Iemand enig idee? Pakken ze te weinig water / houden ze te weinig vast? Thanks, Big T.
 3. BigT

  airpots

 4. Plagron, maar iets te laat begonnen met de juiste hoeveelheid (bloei)voeding... Hopelijk trekt het nog wat bij
 5. Is even een tijdje stil geweest idd... Tensio gebruik ik niet meer, maar ze drinken nu zo'n 500 tot 700ml per dag. Dat gaat vrij aardig, maar nog bang dat ik ze soms teveel / te weinig geef.. Ben op zich wel tevreden, aantal toppen is bij de meeste prima, linksachterin blijft een vreemde krop sla... Alle tips zijn welkom uiteraard Hier zijn ze net wakker:
 6. Heb de lamp wat hoger gehangen, hopelijk groeien ze nog wat door dus Woensdag avond voor het laatst 500ml water gegeven, zal vanavond weer 500ml geven, al twijfel ik of ze het nodig hebben..? Tensio is niet gezakt en geeft inmiddels zelfs 650 aan, of die betrouwbaar is.. Die gaat met dezelfde worp als macerror zo de kliko in.
 7. Hi )007, ja dat vermoeden heb ik ook. Zoals Pindarots al terecht aangeeft staan ze er niet erg vrolijk bij momenteel, mogelijk doordat ze idd te nat staan. Ik zal de tensio even links laten liggen en minder geregeld water geven. Beter te droog dan te nat (in deze)?
 8. Daarmee doelde ik op jouw voorstel vwb een scrogg-netje
 9. Nee? Beide foto's zijn gericht op de daarbovengestelde vraag en dus totaal niet gericht om mijn gelijk te bewijzen. Sterker nog, dat ze het zwaar hebben kan ik zien met m'n ongetrainde oog, zodoende mijn vraag over het watergebruik en de tensio-waarde.
 10. Bedankt voor alle adviezen guys! Het wordt sowieso een mooi rokertje inderdaad Bijkomend voordeel is dat ze nu veel ruimte hebben met het inmiddels geinstalleerde scrogg-netje (op advies van Agent Orange +1). We gaan het meemaken! Even een vraag; de tensio blijft steken op zo'n 200/300+ (met soms uitloop tot +/- 450). Ook al heb ik ze water gegeven - meestal zo'n 600/700ml - zakt de waarde niet veel. Vind dat de blaadjes wat hangen dus heb niet echt het idee dat ze meer water nodig hebben, al geeft de tensio duidelijk anders aan.. Enig idee? Wat foto's: Pindarots123 was het dus
 11. Thanks Denk het ook, heb er wel vertrouwen in:
 12. Thanks voor de reacties! Heb me wat ingelezen en verwacht inderdaad dat dit helemaal goed komt. Zal komende week nog wel even fotootje plaatsen!
×
×
 • Create New...