Jump to content

TopRot

Members
  • Content Count

    123
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

19 Positief

About TopRot

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1,063 profile views
  1. Heb nooit gezegd dat het een goede keuze is. Wel interessant. Verder gaf ik ook al aan een leek te zijn kwa LED, dus mocht dit type ongeschikt zijn voor mijn situatie kan daar toch over gesproken worden ?
  2. https://kwekenmetled.nl/spectrabox-xtr-800w-kweeklamp Dit leek me wel een interessant lampje. Kind en Mars Hydro hebben ook mooie modellen maar er is ZOVEEL aanbod en diversiteit dat je door de bomen ‘t bos niet meer ziet. Wil vanavond wel de knoop doorhakken en bestellen, dus alle tips en advies is welkom !
  3. Zelf in elkaar zetten is nu even geen optie, gaf dat ook al aan.
  4. TopRot

    2020

  5. Cob’s zijn wel een optie maar dan wel een kant en klaar systeem, want wil niks zelf in elkaar zetten. En strips.. ik wil ongeveer 1000W op 1.20x1.20. Budget is 6oo€+- voor verlichting.
  6. Daar zijn we weer na een lange tijd ! Ik ga weer van start met een klein project om kennis op te doen maar ipv HPS wil ik nu aan de slag met LED. Ik heb me enigszins verdiept in de LED sectie maar kwam niet tot een conclusie wat t best voor mijn situatie zou werken. Ik wil een opstelling van 1.20x1.20 (tent) met een zo hoog mogelijke wattage aan leds (outpout). Wel een kant en klare LED-box (hoog kwaliteit) dus geen zelf in elkaar gezette cob LED. Iemand ideeën of suggesties ? Opstelling voor nu : 1.20x1.20 (tent) 4 x S5 (stek) 4 x Kratjes 60x60x? RFX-1 (eb-vloed) SCROG Lamp : ? Voeding : ? Zodra ik binnenkort ga beginnen met opzetten zal ik een leuk en gedetailleerd foto verslag droppen op Wietforum.
  7. Ik heb zelf ook de hotbox internationaal met Pro Leaf controller maar wel op de vaste gas aansluiting en heb verder 'n nog nooit een piep gehoord of iets dergelijks
  8. TopRot

    Condens Lvs

    Helemaal gelijk, dacht dat het iets aan de lage kant was.
  9. Succes Capitano ! Ik hou je weer stilletjes in de gaten
  10. TopRot

    Condens Lvs

    @ Capi : Dat was dus de oplossing Cap. Ik kon niet plaatsen waarom die 5m iso (in een eerdere topic), maar nu snap ik hem.. En btw ik heb totaal niet de ruimte om dat erbij te installeren. Heb een oc met plenum staan met daarop ongeveer 1m iso die de tent in gaan, en in de tent gelijk een verloopstuk naar de LVS. Beide hebben dezelfde condens problemen. Maargoed, ik ben soms met een miljoen dingen tegelijk bezig, dus laat wel is een steekje vallen @ Agent Orange : Ik ben pas begonnen met Co2 (opbouw) dmv een Hotbox en Pro Leaf controller. Zolang de vpd het toelaat zal ik tot 1100/1200 max gaan. Ben btw al hard op zoek naar een betaalbare adiabatische bevochtiger (iemand een linkje voor me ?) Hotbox staat bij de inlaat van de oc. Dus CO2 word netjes door de LVS verdeelt over de gehele ruimte. En indd, de oude topics van Racker enz. is als snoepgoed voor me maar het is soms als zoeken naar een speld in een hooiberg. Of ik ben gewoon slecht in zoeken. @knetterhenkie : Gavita 1000 DE, temp uit de LVS is 15gr. Heb PP-tjes staan op 18L (Atami Cocos) met Hypro & Aptus Enigste wat ik nu nog kan bedenken is een gootje onder de LVS die de condens begeleid naar de condenspomp van de oc 5m extra iso is nu onmogelijk ivm veel te weinig ruimte Dan nog een ander vraagje : De PT zit 4/5 graden onder de AT.. Hoe krijg ik de PT iets hoger ? Bedankt voor het meedenken, TopRot!
  11. TopRot

    Condens Lvs

    Ik ga de lucht temp (wat uit de LVS komt) straks ff meten. Ik dacht dat dit standaard 15/16 gr is maar zal het nachecken. Mocht dit zo zijn verschilt het alsnog niet zo veel met m'n ruimte temp ? Fan speed van de oc staat op max En zomaar gaten bij maken lijkt me het probleem niet doen oplossen. Wie weet verkloot ik straks mn waardes/klimaat, tenzij je kan onderbouwen waarom dit kan werken..
  12. TopRot

    Condens Lvs

    Dat heeft er niet veel mee te maken denk ik. Overdag's is de opti non-stop bezig met koelen, tijdens dit proces treed de ontvochtiging ook in (dus ook non-stop). Lv : 50/55% Temp : dag 27/ nacht 22 Geen bijzondere waardes dus.. En vlgns mij zitten hier nog genoeg gasten die zat ervaring hebben mbt de opti.. of ze zin een tijd hebben dat is een 2de xd
  13. TopRot

    Condens Lvs

    Morguh LVS iets laten kantelen en emmertje eronder zou een optie zijn als er echt geen andere mogelijkheden zijn.. Kan ik de temp (wat ingeblazen word door de LVS) verhogen bij de instellingen van de opticlimate ? En gaat dat niet ten koste van m'n klimaat..? Mvg TopRot
  14. TopRot

    Condens Lvs

    Hallo growers, Ik zit zoals gewoonlijk weer met een probleempje : Zoals je kunt zien vormt er ontzettend veel condens onder de LVS wat uiteindelijk neerslaat op het gewas. Dit gebeurd alleen bij de eerste 3 meter van de LVS. Er is al topvorming en wil dus voorkomen dat er toprot ontstaat . Iemand een tip of trick ? Alvast bedankt !
  15. Thx voor de link... Top info !
×
×
  • Create New...