Jump to content

mikert

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mikert

 1. Zit dus samen met spintroofmijt in een potje, https://webshop.refona.nl/product/spintroofmijten-2.000-st-105/?gclid=Cj0KCQjw8fr7BRDSARIsAK0Qqr4kScU8u0vKIhsuh0FA4vPaJ4O6qHX9rdxY1-BY5TUaaghb_WOvC-waAkxGEALw_wcB Kweek overigens ook gewoon me eigen wiet, heb een hele wekpot vol, maar is te vroeg geoogst wegens schimmel( Staat in de kas). Dus niet zo lekker als Amnesia.
 2. Is vermiculiet, tegen insecten op de toppen. Het verbrand niet en blijft over in het as. Google op vermiculite on bud
 3. Het schijnt toch echt voor/tegen insecten gebruikt te worden, strooien het over de toppen. Het brand ook niet dus het zou in de as van de joint moeten overblijven http://www.thctalk.com/cannabis-forum/showthread.php?158375-Phytoseiulus-persimilis-In-vermiculite-help!! Well vermiculite won't burn so it will just get left behind
 4. Heb het gevraagd en het is inderdaad vermiculiet, hij zei dat er wel meerdere kwamen die er naar vroegen en zei dat het tegen insecten was( weet niet precies welke hij zei, wants of spint denk ik). Nou had ik ook gegoogeld op 'vermiculite on bud' en kwam dit tegen Maar als je googelt op vermiculiet zie je dat het vooral gebruikt word voor de bodem of voor door het aarde te mengen. Niet voor tegen insecten. Misschien dat de top tegen de vermiculiet is aangekomen. doormiddel van plakkende toppen, of plakkende vingers met vermiculiet erop tegen de top aan. Als iemand nog iets kan vinden dat het ook tegen insecten werkt hoor ik het graag.
 5. Heb het verder nog niet bekeken en ook nog niet terug geweest bij de shop, kom daar al aantal jaren. Ik ga er denk morge of vrijdag even langs. Denk niet dat ze het gezien hebben, je moet echt goed kijken, en het zit verspreid over de top, die heb ik gewoon opgerookt omdat ik er van uit ging dat al het ' Metaal ' er af was. Vermiculiet zou idd goed kunnen het lijkt er wel op, alleen hoe komt het dan op de top. Bedankt voor de reacties, zodra ik bij de shop ben geweest laat ik het nog wel horen wat ze er van vonden.
 6. Sorry als dit in het verkeerde topic staat. Maar heb dus mijn favoriete wietje Amnesia bij de shop gekocht afgelopen weekend.Maar zag opeens dat er dus een soort metaal in zit. Heb het gewogen, maar het weegt niks 0,0mg. Heb een microscoop daar moet ik het nog eens onderleggen. Niet dat ik een expert ben op dat gebied hoor. Daarom vraag ik om jullie expertise. Ik hoop dat het lukt om de fotos te uploaden vanaf de mobiel en jullie een kijkje kunnen nemen.
 7. Sorry als dit in het verkeerde topic staat. Maar heb dus mijn favoriete wietje Amnesia bij de shop gekocht afgelopen weekend.Maar zag opeens dat er dus een soort metaal in zit. Heb het gewogen, maar het weegt niks 0,0mg. Heb een microscoop daar moet ik het nog eens onderleggen. Niet dat ik een expert ben op dat gebied hoor. Daarom vraag ik om jullie expertise. Ik hoop dat het lukt om de fotos te uploaden vanaf de mobiel en jullie een kijkje kunnen nemen.
 8. Heb ooit iets gelezen ( op internet) dat je het in ieder geval in de ochtend moet oogsten, want de thc zou kunnen verbranden door de zon.
 9. Naar mijn mening kan het niet veel slechter. Betaal nu al 12 euro per gram elke keer, en hoeveel krijgt de kweker ( die het meeste risico loopt) 5 euro per gram? In colarado gaven ze de winst van wiet verkopen toch aan het onderwijs, dan wil ik best 14 euro per gram betalen. Moet het wel alleen goede wiet zijn. Dit is vooral een probleem omdat ze een laag thc gehalte willen. Dat gaat dan niemand kopen.
 10. Wiet telen word legaal!!! Het moet Alleen nog Door de 1e kamer Vrees helaas het ergste omdat er maar net een meerderheid was. http://www.nu.nl/politiek/4485855/tweede-kamer-stemt-in-met-gecontroleerde-wietteelt.html Hmm Hoe duur is het om een kas te huren in De lier of Den hoorn???? Anders maak ik een kwekerij op me oma haar moestuintje xD Ben dit weekend weer naar Den Haag gegaan naar dizzy duck en greenhouse van alles wat gehaald 8 zakjes 10 eu van alles. Alles vies zelfs die dure icolator. Rook nu weer lekkere ultra lemonhaze, best stoned en lekkere (droge bek) nasmaakje. Bij dizzyduck doen ze trouwens van die kaartjes in je zakje staat the thc en cbd % zogenaamd op. Maar voelde niks ervan, 20% thc hoor je tog iets te voelen. Staat ook een qr code op xD
 11. Gelukkig zijn ivo opstelten en vd steur in ieder geval weg. Daar komt voor niemand iets goeds van.
 12. Ik Weet er ook niet heel van af, alleen op het nieuws een beetje gelezen. zal eens kijken bij vnl, maar niet zo,n bekende partij. die hebben miss niet zoveel invloed ?? Heb altijd mh wel het gevoel dat mijn stem dan toch niks uit maakt
 13. Heb lopen zoeken op Spijkenisse maar daar hebben ze geen shops meer aleen green spirit maar die is gesloten. @theweb, weet je nog welke coffeeshop het was? @ nirvana zaadjes zal even kijken op de site, zat ook te denken aan sweet bubbel van dutch headshop veel goede reacties. @ ponix; ak47 hadden ze tijdje geleden hier ook was niet veel bijzonders, geen lekker smaak ofzo. Ik denk dat het echt gaat om Hoe de kweker de planten verzorgd enzO. Misschien in aarde inplaats van steenwol. Misschien is dat de vieze smaak van de coffeeshop wiet de wortels in de steen wol, steen wol smaak. Niet dat ik ooit steenwol geproefd heb. Maar miss heeft het invloed op de smaak. @ Pablo coffeeshops diefstal zoiezO, 12 euro per gram kwekers krijgen miss 5 Europa per gram?? En het meeste is echt smerig, ze moeten aleen de goeie shit verkopen.. Normaal stem ik niet maar word stemmen op D66 vera Bergkamp wil wiet kweken legaliseren misschien komt dan eindelijk alleen de goede en lekkere wiet in de shop.
 14. Ben niet de enige opzoek naar de echte bubblegum. In dit oude topic van wietforum staat een link naar http://www.mrnice.nl/forum/4-talk-shantibaba-mrnice/5198-origin-bubblegum.html http://www.wietforum.nl/topic/110166-bubblegum-wie-weet-me-te-vertellen-waar-de-echte-bubblegum-voor-moet-staan/page__hl__%2Bzoet+%2Bbubble__fromsearch__1 Heb weer wat te lezen vanavond. Bedankt voor de hulp/reacties Had een behoorlijk groot verhaal getypt :')
 15. Sorry was ff aan het worstelen met foto's xD Ja toen hij opeens anders was die spijker bubblegum heb ik een paar keer aan ze gevraagd of het een andere bubblegum was maar ze zeiden alle twee dat het gewoon dezelfde is. Heb die man dezelfde foto laten zien en gezegd zo zag hij er eerst uit met veel bruinen haren en compact. Toen was hij stil.ik Denk dat ze dat ook liever niet zeggen wie het maakt of waar.
 16. IMG]http://i63.tinypic.com/315mvtj.jpg[/img] Hier dus de o zo lekkere bubblegum, hele bossen bruine haren in plaats van af en toe een haartje. op sommige plekken is hij meer bruin dan groen. http://oi63.tinypic.com/315mvtj.jpg
 17. Daar had ik nog niet aan gedacht spijker voor spijkernisse. Heb weer een nieuwe lead in me investigation heel er bedankt, ik ga zometeen gelijk ff Googlen op spijkernisse en shops, en ga zeker ff naar spijksrnisse Misschien dit weekend al. @agent Orange, ken geen 'm fth'wat is dat ??wiet met meth? Lsd metwiet, zou ook best kunnen dat ze een of andere drugs poeder er overheen doen ja, heb nog nooit iets van pillen gedaan dus zou niet weten hoe het voelt. Maar ben wel helemaal geobsedeerd met die bubble dus zou zomaar kunnen xD ik zei tegen vrienden weleens voor de grap dat er misschien wel meth in zat dat hij daarom zo lekker was. En miss is het wel echt zo xD
 18. In de budha in Delft verkochten ze eerst 'Spijker Bubble' deze was heel lekker zoet en de beste wiet die ik ooit geproefd heb, iedereen vond hem lekker want hij was altijd op. hij had heel veel donker bruine haren en rook een beetje kazig. vorig jaar ergens hebben ze de lekkere bubble vervangen met een vieze voor de zelfde prijs 11 euro per gram. voor de rest was alle andere wiet in de shops in delft echt smerig vergleken met die spijker bubble. alle andere wiet was scherp in de keel, geen lekkere smaak, heel klein beetje stoned. ook de wiet die ik zelf kweekte. dus ik dacht dan ga ik ergens anders bubblegum zoeken, ik overal bubblegum kopen in Den haag en Rotterdam bijna alle shops wel gehad. Bubble kush, bubble cheese, Og x bubble, dyna x bubble , sweet bubble, black bubblegum, white bubblegum, 10 x normale bubblegum. maar allemaal nog steeds bij lange na niet zo lekker als die spijker bubbel, want die was echt goddelijk lekker. Het aanbod is zo groot, maar het meeste is allemaal smerige meuk en het roken niet waard. kan nog beter gras roken, zelfde effect.. ze zouden sommige van die wietjes die ze voor 12 euro per gram verkopen eerst eens zelf moeten proeven voordat ze er 1 kilo van inkopen. wat ik nu rook is ultra lemonhaze en van die vind ik alleen de eerste van de dag echt lekker, of als ik flink wat gedronken heb,. ??????weet iemand welke bubblegum ik het over heb? ???welke zaadjes??? (er zijn zoveel soorten) Ik zal als ik uitgevonden heb hoe, een oude foto uploaden van mijn laatste dikke bubblegumtop op een stokje. 50 euro beloning voor degene die weet welke wiet/wietzaad dat is( eerst proeven) misschien ligt het wel aan mij en ben ik me smaak voor wiet verloren ofzo, of de 'man' die deze spijker bubbel kweekte was helemaal geen man, het was een god, kweek-god. want hoe kan het nu dat maar een man zo'n lekkere wiet maakt die nergens anders te krijgen is, de naam 'spijker' bubble doet me denken aan het klieven van de plant, en dat er dan extra smaak komt door de terponoiden enzo. lekkere smaak is toch wel belangrijk in je wiet, iemand die weet hoe je zo'n goddelijk lekkere wiet maakt?? waar je ook zo stoned van word???? en nu vraag ik mij dus ook af of dat in andere steden ook zo is dat de wiet allemaal niet te roken is( scherp in de keel, geen lekkere smaak, niet stoned) ????? En of iemand de spijker bubbel wiet kent.
×
×
 • Create New...