Jump to content

Rabarbarbaar

Members
  • Content Count

    281
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Rabarbarbaar

  1. Haha, 30 op de snelweg is ook gevaarlijk, maar als we dat allemaal deden waren ongelukken iets van het verleden. Ja er is onderzoek gedaan maar in mijn ogen maar matig. Bij de ene maar 15 testpersonen en bij de andere een dosis waarmee je een puber nog niet stoned krijgt. Al behandeld in het vorige topic van Douwe dat hierover ging. Als jij een rijvaardigheidstest met vlag en wimpel slaagt terwijl je stoned bent mag je van mij stoned rijden. Nu word niets qua persoonlijke situatie getest en vind ik het logisch dat niet iedereen zomaar stoned mag rijden. Beetje betuttelend gelul van mijn kant, maar dat is al snel bij dit soort discussies. Hoe doe je shift+enter op de telefoon btw ? Nu zit er een lege regel na elke spatie.
  2. Gebasseert op helemaal niets dus ? Ben het met je eens dat Nederland een apart geval is, waardoor er misschien wel meer stoned gereden word hier, maar het zou zomaar andersom kunnen zijn. we weten het gewoon niet. Zoals ik al zei, er word meer geblowd in landen met een strengere aanpak. Maar on topic, hoe zouden ze het moeten testen ? THC gehalte zegt niets, de ene ligt op de grond bij een dosis die menig een hier voor het ontbijt al rookt. Een soort reactie en inzicht test misschien ? Voor iedereen, stoned of niet. Zou ook meteen een hoop levensgevaarlijke bejaarden van de weg halen.
  3. @weetje De coffeeshops zorgen niet voor meer blowers, dus er zijn niet ineens meer mensen stoned in de auto en zie je het dus niet in de statistieken terug, omdat er niets is veranderd. In Italië en Spanje wordt er meer geblowd en komen er meer ongelukken voor, niet dat ik daar een direct verband in zie, maar toch. Of zijn Japanse auto's toch zo'n slechte invloed ? Verder denkt bijna elke chauffeur dat hij goed is, ongelukken zijn dan ook redelijk zeldzaam. Geloof best dat jullie nog goed kunnen rijden als je stoned bent, maar je snapt toch wel waarom het niet legaal is om stoned achter het stuur te zitten ?
  4. Dat de test tekort schiet lijkt me logisch. Maar dat je onder invloed van cannabis beter rijdt is veel te kort door de bocht. Er is nauwelijks onderzoek naar gedaan en de onderzoeken die zijn gedaan zijn maar matig. Waar anti cannabis onderzoek word weggewuifd enkel om de universiteit die het onderzoek heeft uitgevoerd word pro-cannabis onderzoek als waar aangezien zonder 1 kritische noot ? Beetje jammer. Een stevige drinker kan waarschijnlijk ook beter autorijden met een pilsje of 4 achter de kiezen, dat maakt alcohol in het verkeer niet goed. Zelfde geld voor blowers toch ? De grote gebruikers zullen nauwelijks anders rijden met een joint op. Feit blijft dat je minder snel reageert.
  5. Dat laatste stukje weet ik niet zo, worden bepaalde gewassen ook op bepaalde tijdstippen geoogst ? Maar het chlorofyl verhaal ken ik, gok dat dat echt doorslaggevend is.
  6. Foto's zeggen meer. Heb je lobblaadjes, heb je helmpjes, heb je al echt blad, wat is een normale watergift, hoe vaak geef je water.... en zo kan ik nog even door ratelen. Gewone potgrond word niet aangeraden, maar het zou wel moeten kunnen. Het kan te heet zijn, je kan ze verzope... je snapt 'm denk ik wel nu. Foto's aub
  7. Wat voor grond staan ze in ? Hoe lang zitten ze daar al in ? Waar staan ze ?
  8. Ik kan het niet meer volgen. Gaat deze pragmatische pet te boven. Enniewee, leuk dat je daar mee komt Mr gdk. Dat lijkt op de mythe die wel schijnt te werken. Zou het even terug moeten lezen om precieser te zijn, maar dat maakt voor het verhaal nu niet uit. 2e link die ik gepost heb, ongeveer op 2/3 van de eerste post. De laatste 4 dagen verzuipt men de plant, niet gewoon heel veel geven maar de wortels letterlijk verzuipen. Daardoor begint het curen voor het oogsten schijnbaar. Weet niet waarom iemand zo vroeg al wil curen, maar het schijnt te werken.
  9. Hahaha, die kan je ook prima roken hoor. Maar of die gespoeld is ??
  10. Ja ik denk dat deze discussie een stille dood sterft. Maakt niet uit, wat gezegd is zal ongetwijfeld door spoken bij de nieuwsgierigen onder ons. Ben er niet over uit, neig nogsteeds richting niet spoelen maar wuif collies bijdrage niet zomaar weg. Was weer leuk en redelijk respectvol. Gay he ? Maar vele malen productiever dan ordinair poep gooien.
  11. @weetje Ervaring(en) kunnen heel waardevol zijn voor jezelf of anderen, doel er meer op dat zelfs als jij 100 keer hetzelfde ervaart dat dit nog niets zegt voor de 101'ste keer. Met onze zintuigen is volgens mij niets mis, maar dat ene orgaan dat overal orde en patronen wil zien gooit regelmatig roet in het eten. De oude grieken waren zeer wijs, maar geloofden ook (om logische redenen) in de grootste onzin. Bijvoorbeeld dat indalende ballen gewichtjes zijn die de stem verzwaren, 1+1 = 2 toch ? In blinde testen bakken mensen er bijvoorbeeld niets van om hun tabak/wijn/cola er uit te pikken, terwijl ze zelf overtuigd zijn dat het anders smaakt. @collie haha, geloof ik gelijk Maar ik denk dat het hier ook een rol kan spelen. Vraag me af of je in een blinde test de niet gespoelde top er uit kan pikken. @dilago Het tabak verhaal klopt niet helemaal, ze zullen alles doen om de 'lekkerste' tabak te krijgen met zo min mogelijk voeding/gif, niet omdat ze ons zo lief vinden maar omdat het geld kost. Anders zouden ze zo weggeconcurreerd worden door een tabak boer die het goedkoper en lekkerder kan produceren. Bij wiet is het wat ingewikkelder omdat het toch wel verkocht word en je kan niet op producenten selecteren (of je moet ze toevallig kennen). Tabak blijft rommel natuurlijk, dat zal ik niet betwisten. En als je een product wil dat aan al jouw eisen voldoet kan je het idd beter zelf doen.
  12. Waarom krijg je daar de schoonste wiet ? Ging er volgens mij om dat ervaring echt 0,0 zegt. Ervaring leert dat acupunctuur, aderlaten, reiki en magnetiseren werkt. Echter is het allemaal bullshit. Nu wil ik niet zeggen dat je niet de lekkerste wiet krijgt met hydro, maar ervaring zegt niets.
  13. Nog een mooi stukje. https://www.rollitup.org/t/the-truth-about-flushing.409622/ "Most attributes blamed on unflushed buds may be the result of unbalanced nutrition and/or overfert and unproper drying/curing" Weer redelijk mooi uitgelegd en wederom is het tegenbewijs anekdotisch. Het is wel een lastige discussie aangezien spoelen meerdere betekenissen heeft gekregen.
  14. Als we er uit komen maakt dat wel/niet uit s65 Gaat niet over geld en het is ook geen beroep op autoriteit, gewoon een vraagteken bij iets dat schijnbaar alleen in de wietwereld gebeurt.
  15. https://www.thcfarmer.com/community/threads/flushing-is-a-bad-practice-based-on-flawed-science.64789/ Vond dit wel een mooi stukje. In volle grond kan je niet spoelen, toch kan je er hele lekkere zachte wietjes op kweken, hoe kan dat dan ?
  16. Niet gewoon net te vochtig (ook met je buitenwiet van toen) ? Verklaart ook meteen waarom ie zo snel uit gaat. Spoelen is wellicht een gevoelig onderwerp maar ik geloof er niet zo in.
  17. Haha, was pas 8 dagen na zijn laatste post. Had het zomaar in een stonede bui kunnen doen, daar niet van. Growpro is al lang vertrokken naar dat ene andere forum, die is al aan zijn 2018 verslag bezig. En scirocco2 ziet helemaal af van guerrilla, die gaat ook niet meer reageren. De guerrilla hoek is vorig jaar eigenlijk al gestorven, is sowieso op vele fora heel rustig qua guerrilla.
  18. Ziet er mooi uit joh, geen zorgen maken. Idd wat rocking pot zegt, misschien wat kalk.
  19. Er is genoeg over allerlei extracten te vinden.
  20. Succes. Maareh, bloeit die niet een beetje laat en lang ?
  21. Vape is velen malen minder schadelijk dan de waterpijp. Hoe krachtig het is gaat praktisch alleen over dosis (en dan mee berekenen wat verloren gaat en wat daadwerkelijk aankomt), net als elke andere drug. Als het puur medicinaal is zou ik druppels of eetbare varianten pakken. Wat heeft hij nodig ? Is het puur om misselijkheid tegen te gaan van de chemo en de eetlust op te wekken, of heb je nog verder reikende ideeën ? De strain en manier van inname die voor jou werkt hoeft niet voor iedereen te werken. Verder is er interessante info te vinden als je zoekt op Haileigh's hope. Dat ging ooit over dat ene meisje maar is inmiddels een veel groter iets geworden.
  22. Zoals ik al eerder gezegd heb. Gelukkige mensen hoeven niet op andere te trappen. Het is moeilijker maar velen malen meer bevredigend om mensen omhoog te halen. Dan ben ik maar een blije calimero Mocht je het echt onbewust doen (het leedvermaak gedeelte rijmt daar lastig mee) dan hou ik daar graag rekening mee. Voor nu vind ik het gewoon sneu. En haha, scheepsrat, doet me denken aan Lycos. Enniewee, ik kan wel alles bemachtigen als ik handmatig de index pagina's er in pleur, dat moet toch makkelijker kunnen ? (dus bijvoorbeeld De info pagina 2 en 3 en.... etc etc) Kapotte zoekfunctie of vernaaid uiterlijk maakt me niet zo veel uit, zoeken kan altijd op trefwoorden, niet ?
  23. Blowt elke dag neem ik aan ? Na een maandje of 2 niets roken sta ik helemaal op z'n kop van 1/10 van wat ik nu rook. Alleen dat stoppen bevalt me niet zo, dus ik doe het niet vaak.
  24. Hahaha, leuke vader. Succes met de echte plantjes.
  25. Nu na een week nog steeds alleen lobblaadjes ? Foto's! Btw, de blaadjes nog nooit op aparte steeltjes gezien, of zo lang. En op 1 foto best harige steel. Ik ken ze alleen zo:
×
×
  • Create New...