Jump to content

wiwawietje

Members
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by wiwawietje

 1. Beste allen, Ik wil graag overgaan op vapen ipv roken. Nu rook ik voornamelijk hasj. Nu zijn de meeste vaporizers voor kruiden of voor extracten, in kamers voor kruiden kan geen hasj ivm lekken en in de kamers voor extracten zit katoen waar je (althans dat lijkt me) geen hasj in kan stoppen. Wat zijn goedkope (door accu aangestuurde) en draagbare vaporizers die geschikt zijn voor zowel hasj als wiet? Ik kom er niet uit waar wel en waar geen hasj in kan. Misschien dat iemand me hier kan helpen. Is de flowermate aura geschikt voor hasj?
 2. Er zaten maar een paar larven in, ik heb ze weggeknipt en kijk even of ze niet terugkomen. Ik ben niet zo van de middeltjes aangezien je de natuur ermee belast en het komt altijd dicht bij de toppen.
 3. Zal de bladeren insprayen met een flinke dosis azijn ze doden?
 4. Hmmmm... net ff gegoogeld en het zou kunnen, thanks.
 5. Hallo, Vandaag kwam ik erachter dat mijn gorilla glue autoflower een bladprobleem heeft. Ze staat in de kas, in de volle grond en staat sinds vorige week in bloei. Ik meet niks (geen ph, ec, etc.). Ik heb dr geen extra voeding gegeven dus misschien is het een voedingstekort. Wie weet wat dit is en hoe los ik het op?
 6. Op 7-5 is mijn plantje super sonic crystal storm auto boven de grond uitgekomen. de plant heeft een groeitijd van 7 weken. Er zijn nu dus 4 weken voorbij en nog 3 te gaan. Het plantje is in deze 4 weken nog geen 10 centimeter hoog. Het blad begint ook een beetje gelig te worden, verder ziet ze er wel gezond uit. Ze staat op 50% tuinaarde, 25% cocopeat en 25% vivamus universeel. ik heb haar geen voeding bijgegeven. Ze staat buiten in de kas en krijgt de hele dag door zon, ik geef haar water wanneer de aarde droog begint te voelen. Hoe kan het dat ze zo weinig groeit? supersonic crystal storm zou tussen de 35 en 70cm groot moeten worden maar als ze in 4 weken nog geen 10 centimeter is dan groeit ze in 3 weken ook geen 25 centimeter. Zal een beetje kippenmest erbij haar goed doen?
 7. Op 7-5 is mijn plantje super sonic crystal storm auto boven de grond uitgekomen. de plant heeft een groeitijd van 7 weken. Er zijn nu dus 4 weken voorbij en nog 3 te gaan. Het plantje is in deze 4 weken nog geen 10 centimeter hoog. Het blad begint ook een beetje gelig te worden, verder ziet ze er wel gezond uit. Ze staat op 50% tuinaarde, 25% cocopeat en 25% vivamus universeel. ik heb haar geen voeding bijgegeven. Ze staat buiten in de kas en krijgt de hele dag door zon, ik geef haar water wanneer de aarde droog begint te voelen. Hoe kan het dat ze zo weinig groeit? supersonic crystal storm zou tussen de 35 en 70cm groot moeten worden maar als ze in 4 weken nog geen 10 centimeter is dan groeit ze in 3 weken ook geen 25 centimeter. Zal een beetje kippenmest erbij haar goed doen?
 8. Haii, ik heb 2 plantjes. Met de stok erbij is supersonic crystal storm auto. En de andere is gorilla glue auto. Die met de stok vind ik wat gelig en de andere vind ik heb blad er gewoon raar uitzien. De supersonic staat op een mix van 2 delen aarde 1 deel cocopeat en 1 deel potgrond en de gorilla glue staat op een mix van 50% aarde, 40% potgrond 10%cocopeat. Ik geef beide plantjes regenwater uit de regenton. Het water is al wel 2 weken oud misschien is dat de oorzaak. Omdat het beide autoflowers zijn heb ik ze beide geen voeding gegeven. De crystal storm is een maand oud en de glue 3,5 weken. Wie weet wat er aan de hand is en wat ik er tegen kan doen?
 9. Na een tijdje gestopt te zijn met kweken wil ik weer beginnen met kweken. Ik ben gegaan voor een autoflower. Supersonic crystal storm. Nu weet ik dat autoflowers alleen wat bloeivoeding nodig zijn. Welke soort bloeivoeding raden jullie aan? De plant staat in een 19L pot met als grond 50% aarde uit de moestuin recent bemest met paardenmest, 25% cocopeat en 25% vivimus universeel.
 10. Heb uiteindelijk een andere samenstelling gebruikt op advies van iemand anders. 50% aarde, 25% cocos en 25% vivimus.
 11. Hou ik dat wel aan, jij bent tenslotte de vakman.
 12. 1 deel aarde, 1 deel vivimus en 1 deel cocopeat? Of een andere verhouding? Zit er in vivimus niet heel veel voeding?
 13. cocopeat is biologisch. Ik denk dat ik voor mijn 50/50 mengsel ga. Tenzij anderen iets anders adviseren.
 14. Na een tijdje gestopt te zijn met kweken wil ik weer beginnen met kweken. Ik ben gegaan voor een autoflower. Supersonic crystal storm. Ik ben van plan de plant in een 19L pot te doen met een combi van 50% cocopeat en 50% goedkope potgrond (4 euro 40l, Gamma). De reden voor de 50/50 verhouding is overvoeding. Ik ben bang om bij 100% potgrond de plant te overvoeden. in cocopeat zit geen voeding en het houd de grond mooi luchtig en vochtig. Is dit een beetje een goed plan of adviseren jullie iets anders? ik heb nog een aantal andere grondsoorten hier thuis staan. - cocopeat -goedkope potgrond -dcm vivimus universeel -aarde uit de tuin -aarde uit de moestuin (bemest met paardenmest)
 15. Veel zouden zeggen dat het niet schadelijk is maar ik zeg van wel. Ik denk dat het wel minder schadelijk dan tabaksrook is maar ik denk ook dat elke soort rook schadelijk voor je gezondheid is. De reden dat je er nog geen last van hebt gehad is omdat je dit nog maar een jaar zo doet. Het kan zijn dat je het over 5 jaar wel verneemt.
 16. Cocopeat is net bemest dus als ik 50% cocopeat gebruik en 50% goedkope potgrond ga ik er vanuit dat het niet te zwaar bemest is. Klopt dat?
 17. EDIT: De plant komt niet in de volle grond maar in een 19L pot.
 18. Wat vinden jullie de wietsoort met de lekkerste smaak? en waarom? Het gaat dus alleen puur om smaak en niet om het gevoel wat je er van krijgt of hoe moeilijk het te kweken is (mag er overigens wel bij)
 19. Haihai iedereen, Een aantal jaren geleden heb ik wat Hollands Hope gekweekt en nu ben ik weer van plan te beginnen met kweken. Ik heb gekozen voor de soort supersonic crystal storm (autoflower). Ik heb 4 type grondsoorten in huis en vroeg me af welke grondsoort (of soorten) ik het beste kan gebruiken. 1. Tuinaarde 2. Potgrond universeel (goekoop) 3. DCM vivimus universeel 4. Cocopeat De plant komt eerst in een pot in de kas te staan en later in de volle grond. (of is verpotten af te raden ivm autoflower)
 20. Er zitten een paar growshops in de stad, weet uit m'n hoofd zo niet waar precies.
 21. wiwawietje

  2017 Hollands Hope (Timelaps)

  timelaps van mijn Hollands Hope plantjes van 2017.
 22. From the album: 2017 Hollands Hope (Timelaps)

  Inelkaar gegroeid/gewaaid en de bladeren worden geel dus bijna oogsttijd!
 23. Ik heb 100% indica, en die van jou zien er bijna hetzelfde uit.
×
×
 • Create New...