Jump to content

PABL0

Members
  • Content Count

    296
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PABL0

  1. Juist, dat zijn de betere hokken, goed bezig! benieuwd naar dit, en owja, wel de stroomrekening betalen he succes ouwe!
  2. Aaah ook nog steeds bezig zie ik
  3. Ik snap hier niks van, waarom zon kerstboom?
  4. Lekker veel ruimte idd, een pc kast... ten eerste gaat dat te warm worden en ten tweede, hoe wou je dat gaan doen met een koolstof filter?? ben benieuwd, succes iig!
  5. Pas nou op straks zegt ie nog dat ie geen liniaal heeft...
  6. Yup, ik ontkiem in glas water, zaadje in twee kiempjes uit elkaar gevallen dacht komt toch niks van maar kwamen opeens 2 op!
  7. Nice! Benieuwd wat je totaal uit dat 'hokje' haalt!
  8. Als ze zeggen ik ruik wiet hebben ze een reden, ga jij maar bewijzen dat dat niet zo was. Je trekt toch altijd aan het kortste eind bij die mafkezen...
  9. Blijft mooi, sneeuw zo laat in maart!
  10. Jammer idd maar ach, beter iets dan niets zeg ik altijd maar Succes met de volgende!
  11. PABL0

    Vakantie...

    Dat hard genieten doen we het voor idd
  12. PABL0

    Vakantie...

    Haha Jaa die vulkaan schijnt wel een dingetje te zijn dus moet ik wel ff zien Ik heb nog ff om te bedenken, heb moeders moeten beloven niks mee te nemen maar zie het gewoon echt niet zo zitten, wat is nou een ontspannen vakantie als je niet ff wat lekkers op kan steken??
  13. PABL0

    Vakantie...

    Ja vast wel te krijgen idd maar dit is de makkelijkste manier, pakketje halen bij receptie, filter eraf slopen en aansteken... Ga samen met moeders, als ik alleen of met vrienden zou gaan zou ik t nog wel in Mn bagage durven stoppen
  14. PABL0

    Vakantie...

    Dag dames, Eind april ga ik ff 8 dagen Tenerife, maar 8 dagen niet blowen heb ik erg weinig zin in. Nu had ik een idee wat mijn wel goed leek maar toch graag jullie reactie... Ik ben van plan om een pakje Marlboro in een envelop te versturen naar mijn hotel ongeveer weekje van te voren, uit t pakje haal ik een paar sigaretten, daarvoor in de plaats wil ik een paar 'gevulde' hulzen + tabak doen. Kan me niet voorstellen dat dat niet lukt zon kleine hoeveelheid en Spanje dus wie niét waagt wie niet wint??
  15. Ik heb belkin Wemo switch ding, vind t wel lekker, geen gekut met pinnetjes...
×
×
  • Create New...