Jump to content

chappie69

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About chappie69

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. goeie dag, ik zal er is effe over gaan lezen en uitproberen. na me nieuwe plantje waren net boven de grond zijn ze op 3 na allemaal weg gegeten door iets?! zie wel 1 slakken spoortje maar meer ook niet. grrr heb dus over nieuw zaad aant ontkiemen staan. en zet het nu ergens anders neer snap er niets van alleen alle kopjes weg steeltjes stonden nog? baal er best wel van. weer een weekje achter. maarja het kan allemaal nog. van het weekend ga ik weer op pad brandnetelveldje leeg halen. en effe kijken hoever ze weer gegroeid zijn. grtz chap.
 2. leuk om te lezen dat je ook zo lekker druk bent met het mooie plantje. ziet er allemaal goed uit. blijf je volgen grtz Chappie
 3. Hallo beste mede kwekers en smokers, zoals jullie weten heb het lekker gevroren en is het om zo te zeggen gewoon bud weer geweest. was al nieuwe aant ontkiemen en aant voorgroeien buiten. Ben vandaag weze kijken en zo zag het er uit. dus ze staan allemaal nog, de een wat gezonder als de ander maar de groei zit er goed in. geen bloei te zien. je kan wel zien dat ze het zwaar hebben gehad maar de plantjes schieten nu echt je ziet het aan de dikkere steel. en ze zijn toch zeker een eind gegroeid. vrij weinig slakken wel zag ik wat bladluis wat kan je daar het beste tegen doen? zal de andere ook een mooi guerlliia plekje gaan geven heb een groot veld met brandnetels gevonden. en ga er weer wat mooi van maken. dus hou jullie op de hoogte. Hallo beste mede kwekers en smokers, zoals jullie weten heb het lekker gevroren en is het om zo te zeggen gewoon bud weer geweest. was al nieuwe aant ontkiemen en aant voorgroeien buiten. Ben vandaag weze kijken en zo zag het er uit. dus ze staan allemaal nog, de een wat gezonder als de ander maar de groei zit er goed in. geen bloei te zien. je kan wel zien dat ze het zwaar hebben gehad maar de plantjes schieten nu echt je ziet het aan de dikkere steel. en ze zijn toch zeker een eind gegroeid. vrij weinig slakken wel zag ik wat bladluis wat kan je daar het beste tegen doen? zal de andere ook een mooi guerlliia plekje gaan geven heb een groot veld met brandnetels gevonden. en ga er weer wat mooi van maken. dus hou jullie op de hoogte.
 4. zo was wel aardig knettah! lees ik whahaha
 5. Vandaag super weer gehad! veel zon. dus hoop dat ze leven.
 6. leuk, stekken zien er goed uit. start ook zelfde tijd. dus ga je zeker volgen! succes!
 7. hallo mede kwekers en smokers, 1 April. kikker in je bil! plantjes op de lokatie.transport is goed gegaan. hebben ze allemaal een mooi plekje gegeven sommige dubbel en staat nu. Jack herrer Sour diesel Berry haze Power plant Desert Queen Orange bud. sommige staan per twee we hebben meer plantjes als gaten er staat van alles wat. we hadden weer eens niet genoeg gaas. en slakken korrels waren we vergeten dus morgen gaan we weer effe op pad. nu hopen op lekker weer, en eerst een takkie roken. en lekker gourmette grtz chap.
 8. Nou daar gingen we dan! is allemaal goed gegaan gelukkig. naar de plek gereden plantjes gedumpt en de volgende dag hebben we ze geplant. vind dat foto,s plaatsen hier best lastig. hoop dat jullie ze nu zien? zal straks effe update doen over het veldje en hoe het er nu bij staat. 1 april zijn ze de grond in gegaan! en april doet wat die wil. maar heb goede hoop. mocht het niet lukken en ze gaan kapot gaan we gewoon weer overnieuw beginnen. maar wou gewoon echt een keer vroeg van start gaan en kijken of het lukt en kan!? grtz chap, hoop dat ik zo foto,s goed plaats????
 9. effe een update, zaden zijn ontkiemd en zitten in potjes. inmiddels 20cm zijn aant voor groeien om de het lampje. wil ze eigenlijk dit weekend gaan plaatsen een keer echt vroeg. zag vandaag de brandnetels al op komen!!!?? iemand nog tips. en zou nog kunnen vriezen s,nachts. maar denk dat het wel kan. de natuur begint vol te groeien op het moment overall waar ik kijk. zie ik groen!? nu effe snel een bakkie hoor. hoor graag van jullie? grtz chap!
 10. hey leuk sjonnie nog een farmer druk is dit jaar. ik heb me zaden in middels ontkiemd en al in potten aant voor groeien. a 20cm ben erg benieuwd naar je stekkie. en zou van je binnen planten stekken halen om straks al naar buiten te gooien scheelt je ook zaden kopen. of zit je bloei er al te ver in? ze zijn al best groot namelijk. heb ook een frisian drew ontkiemt en die gaat me eigen tuin in. ben erg benieuwd naar de paarse kleur over heel wat maanden. ga je volgen. grtz chappie
 11. goed na denken, is altijd wel ergens een plekje. verboden terrein, ouwe stortplaatsen, langs het spoor ergens. op een gebouw of achter...thing out off the box. scan heel dat google maps af en zoveel werk was het niet we zijn er nu 3x geweest en dit was het resultaat. met een paar uurtjes werk zorg dat je met de auto in de buurt kan komen zodat je niet te veel hoeft te slepen met je spullen. blijft lastig een plekje vinden maar ze zijn er toch echt! heb er ook nog een gevonden namelijk vlak bij onze andere plek. dus ga van de week weer effe scheppen en doen. daar is de groen veel beter, dus hoop daar geen aarde naar toe te hoeven slepen. klein brandnetel veldje.
 12. vind 1 juni wel erg laat. 15 mei in de grond, ik ga de gok wagen en begin alvast met ontkiemen en voor groeien. we zien wel waar we stranden hoop op een beetje goede groei en grote mooi plantjes.
 13. hallo mede kwekers, ik ben chappie, en ben best nieuw op dit forum. heb al wel wat jaartjes ervaring met de onze lieve plantjes. maar nog nooit in het wild gekweekt. heb besloten om een guerrillaverslagje bij te houden van mij en me maatje. we hebben lang op google maps moeten zoeken maar hebben een mooi plekje gevonden. waar niemand komt. zo ook leuk te zien aan de bomen. we hebben niet lang hoeven zoeken voor een mooie open plek kwa zon opkomst en ondergang. hebben gelijk een groot gat gegraven en er een zeil in geplaatst waar denk 200 ltr water in kan omdat nu nog lekker regent. zo hebben we ook alvast 25 gaten gegraven. en 600ltr potgrond hierheen gesleept. paar zakken mest en nog wat speciaals, lekker gemengd en klaar voor de plantjes. nu gaan we druk met de zaadjes ontkiemen en voorgroeien. wie hebben jackherrer, orange bud,berry haze, en sour diesel zo rond de 35 stuks ivm 25 gaten klaar kunnen er altijd wat gaten bij maken. zo nu eerst een takkie, en zal jullie op de hoogte houden over het ontkiemen en voor groeien volgende update waarom staan die foto zo!????
×
×
 • Create New...