Jump to content

dennissie

Full member
  • Content Count

    2,256
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dennissie

  1. Succes Art. Ik heb al die broekkies binnen zien komen. Leuk. Hou het schoon!
  2. Na 8 jaar mijn onderschrift ontrafelt....? On-topic. Ik twijfel tussen B en C.......
  3. Hoe kom je aan 3 russiese vrouwenboeken...
  4. Ik zou de voorgeschreven bloeitijden laten varen en gewoon de plant aan laten geven wanner ze klaar is. Ik denk dat je er zowiezo een weekje aan kan plakken.
  5. Een tip voor langere tensioos. Neem een stuk wc afvooer pijp. Duw hem tot ongeveer 10 cm van de bodem. Graaf in de pijp uit tot ongeveer 15 cm van de bodem en zet daar je tenstio in. Ik raad het af om dat nu nog te doen vanwege het wortelgestel dat je stuk maakt,maar voor de nieuwe ronde zou ik zeggen,het proberen waard.
  6. Ga me zo opmaken voor de kraker ajax-feijenoord. Me heineken en kolosses staan klaar.
  7. Hoop dat ze nog flink aandikken voor je. Met nog 3 weken voor de boeg lijken ze mij gewoon op schema te gaan.
  8. Dat ligt aan de schoonheid van je ruimte. Planten ontwikkelen zelf geen spint...dat komt van buitenaf. Als je dus een spintvrije ruimte heb en je werkt met zaad, heb je geen spint( of je moet het van buiten je hok meenemen in je kleding of haar). Stekken komen van de stekkenboer dus dan ben je afhankelijk van hem hoe schoon zijn hok is.....komt geregeld voor dat stekkenboeren last van spint hebben. Je begint in dat geval dus met besmette planten.
  9. Zo.. Je gaat voor een nieuw topic te lezen....klaar issie weer. Lekker amnees. Mooie toppen Laat hem smaken.
  10. 22jaar nu aan het drummen. Had tot 2 jaar terug nog een eigen studiootje in mijn schuur. Heb wegens tijdgebrek mijn drumkit vorig jaar van de hand gedaan en die vervangen door een roland elektronies drumkit. Staat nu in de hoek stof te vangen. Heb vroeger met onze vriendengroep in een band gezeten en waren in onze omgeving wereldberoemd. Wat kleine festivalletjes gespeelt,zelfs een keer in het voorprogramma va Herman Brood. Nix mooiers dan in een bandje te knallen in een volgepakte zaal of kroeg..kikkuh.
  11. Misschien istie dat huis zelf wel aan het bouwen...
  12. Shit....beestjes... Helpt vlooienbandjes voor de dames hiervoor...please uitsluitsel graag..HELP!.
  13. Fijn. Kijken hoe Krasi de 2,5k gaat aantikken. Aan de set-up zal het niet liggen. Succes.
  14. Ik zou een WF Cup toch wel super vinden...Eeuwige roem op Wietforum. Opzet moet niet al te moeilijk zijn denk ik. WF voetbal poel. 2e helft van de competitie.
  15. Gisteravond weer heerlijk gesugar punched. Hoe hoog achten jullie de betrouwbaarheid eigenlijk dat je in een sjop ook echt krijgt wat je besteld? Ben volges mij al 10 jaar niet meer in een sjop geweest.
  16. Gewoon in je kont gedouwd zouk maar zegge?
×
×
  • Create New...