Jump to content

Mr.faded

New Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mr.faded

 1. Hey guys, Mijn naam is mr faded en ik ben niet hier op dit forum Ik ben 2 weken geleden begonnen aan mijn eerste kweek en heb er erg veel zin in. 2 autoflowers: northern light en amnesia gold ze staan er naar mijn idee prima bij. De amnesia is nu zon 3,5 cm hoog en heeft 6 bladeren en de northern die is volgens mij iets teveel gestrekt maar ook 3cm en heeft 4 blaadjes Ze staan nu nog in die kartonnen bakjes die ik in de aarde moet doen maar daarna heb ik 11 liter potten. Zo ben ik te werk gegaan: Kartonnen doos. 40x40x60 ( Radiator folie, 40w 1050lumen lamp, 22 uurlicht om 2 uur donker zelf gemaakt carbon active filter, zelf gemaakt ventilatie systeem, graden meter 22 - 25 graden Water 1 x per dag de aarde licht bevochtigen En tot slot klassieke muziek omdat dat zou helpen nou vroeg ik mij af of het kwaad kan om in een kartonnen doos met ductape en dergelijke te kweken en wat de voor en nadelen hiervan zijn. En als dit slecht is weet je dan een goedkope oplossingp En ik wil heel graag mijn northern light gekleurde toppen geven als die in de bloei staat ik hoorde dat je plant onder de 10 graden neerzetten in de nachtrust voldoende zou moeten zijn 12 om 12 uur licht Sorry voor de vele vragen ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!!! PS: mijn ouders zijn er niet heel erg blij mee dat ik de planten op mijn kamer heb vandaar de primitieve keuze. Haha💪🏻🍁
 2. Hey whazzup ik ben bezig met mijn eerstse kweek heb een hele belangrijke vraag maar ik weet niet hoe ik moet posten kan je mij misschien helpen?

 3. From the album: Kweken in een doos?

  Hallo mijn naam is youri. Ik ben 7 dagen geleden stiekem begonnen met het ontkiemen van 2 zaadjes gehaald bij wietzaadjes.nl . Het gaat om auto amnesia gold en northern (force/light) whatever. Ik woon nog bij mijn ouders en die houden niet zo van wiet dus ik dacht een echte kweekkast dat gaat te ver! Dus toen kwam mijn creativiteit goed van pas, en heb ik zoals jullie in mijn filmpje kunnen zien een kartonnen doos gepakt met ductape de licht doorlatende stukken dicht gemaakt met alu folie erin wat ik terzijde ga vervangen voor radiator folie. Er hangt nu een lamp in van 40 watt en 1050 lumen. Ik heb eigenlijk geen idee waar ik mee bezig ben maar ik probeer gewoon de natuur na te bootsen. Mijn vraag aan jullie is of er toevallig iemand is die ook ervaring heeft met het kweken in een kartonnen doos? Hoe is dat gegaan? En mijn belangrijkste vraag omdat mijn ouders niet van wiet houden... denken jullie dat het zin heeft om tegen de geur een zelfgemaakt carbon active filter te maken en de boel goed te ventileren. Nogmaals ik heb er maar weinig verstand van en het is mijn eerste keer. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
×
×
 • Create New...