Jump to content

Ikweetwelwat

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ikweetwelwat

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. En dan ben ik nu helemaal gerustgesteld :-).
 2. Sure? Dat is dan een pak van mijn hart!
 3. Hallo luitjes, Ik twijfel want mijn plant goed groeit. Komen hele mooie toppen en de plant ziet er gezond uit. Het is een autoflower amnesia Haze van Dinafem. Maar zie de foto's. Heb ik nu een herma of begint er gewoon een nieuwe vrucht te bloeien? Ik zit op ongeveer 50 dagen nu. ]
 4. In de autopot kan je ook met Cocos uit de voeten dus wederom is dat zo gek nog niet. Die airdome heeft ook niets te maken met te nat zetten. Maar goed: mijn plan/ idee is om het medium Cocos nog luchtiger te maken zodat de wortels zich nog beter ontwikkelen. Op een aantal US sites gelezen dat een airstone hier prima bij kan helpen. Dus de vraag was wie heeft daar ervaring mee. Die fietspomp is trouwens wel briljant gevonden zeg!. Gaat dat echt goed? @lostchild, het heeft helemaal niets met bewateren te maken.
 5. Dat snap ik uiteraard maar kijk eens naar de autopot systemen daar gebruiken ze het ook. Daar heet het airdomes. Met aarde of Cocos als medium. Dus heb me prima ingelezen en zoek wat nieuwe mogelijkheden zonder weer van extra elektra gebruik te moeten maken. Dus niet gelijk zo lelijk doen en snelle conclusies trekken.
 6. Hahaha, nee die bedoel ik niet . Was ff wat aan het lezen en kwam dit soort artikelen tegen. https://www.thcfarmer.com/community/threads/air-stone-in-soil.55806/ Ben mn volgende kweek aan het voorbereiden en wil wat dingen gaan uitproberen.
 7. Hey luitjes, Iemand ervaringen met een air stone in Cocos? Zo ja welke air stone raden jullie aan?
 8. 2 tabs per 12 ltr pot en ik heb de hele range gevolgd idd maar wat een kutplanten worden dat zeg. Zo lelijk! Lijkt wel herfst!
 9. EC meet ik niet eens :-). Zorg alleen dat mn PH in orde is. Blad ziet er nog harstikke goed uit maar jij stopt dus wel op een gegeven moment?
 10. Ola luitjes. Ik kweek op Cocos grond van Canna en geef onder LED alleen maar Canna A&B. Niets anders. Planten gaan erg goed en groeien als een malle. Nu loop ik tegen het einde aan en Ik kan echter nergens terugvinden tot wanneer ik de voeding moet blijven geven? Tot het einde of twee weken vantevoren stoppen? Who knows?
 11. Hi All, Ik vermoed dat ik last heb van overvoeding. Plantjes gingen vrij aardig tot de 5e week. Ik kweek op kokos met biotabs en heb ik week 5 orgatrex en bactrex toegevoegd zoals in het schema staat. De bladeren kleuren geel van buiten naar binnen toe en de bladeren beginnen te krullen. Temperatuur en LV zijn goed. 25,8gr en 56%. Ik kweek met Leds. Plantjes zijn AF JAck Herrer en 60 day wonder. Iemand een idee of ik het juist heb? Of is er iets anders aan de hand? Bij sommige plantjes was het blad al geel voor de bijvoeding maar nog niet heel erg. Ik probeer ff foto's toe te voegen.
 12. Ik ben hier ook wel benieuwd naar en vraag me af of dit uberhaupt wel mogelijk is zonder verdenking. Wet op de privacy? Gaan ze 17 miljoen Nederlanders monitoren? Lijkt me niet mogelijk
 13. Nu met tent en lichten aan op 18-6 doet de temp 28 graden en de LV 33%. Er staan nog geen plantjes in. Dat begint er beter uit te zien toch?
×
×
 • Create New...