Jump to content

Sneakyhenk

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Sneakyhenk

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 1. Sneakyhenk

  Verloren Kans

  Is het misschien niet interessant dat ze de volgende keer wat meer folders verspreiden in de coffieshops in heel nederland... gewoon een TIP
 2. dat is erg... maarre je kan dus geen permanente hersenschade oplopen ofzo??? anyway nog bedankt
 3. Ik vraag me wel af of we in maart weer voor de stembus staan coalitie gaat moeilijk worden CDA-SP nog een kans voor GROENVRIJ misschien lukt het dit keer juist wel... je bent nu meer bekent ook bij mij. Ik had je maar 1 keer gezien op tv op de NOS voor 5 min. dus ik wist niet zoveel van je partij af... anyway, Suc 6, misschien heb je nog spoedig een nieuwe kans
 4. wow thanks voor de snelle reactie goede site
 5. Is het mogelijk om op kort/lang termijn een overdosis van deze 2 kan krijgen??? zoja wat zijn de gevolgen, wat voel je?
 6. Waar kan ik een goede hoge-druk natrium lamp kopen met daaromheen een kap. die redelijk goedkoop is maar toch een redelijke lange levensduur heeft.
 7. hoeveel gram haal je nou minimaal van een early misty? Ik heb gelezen 450 gram per plant maar is dit waar??? Ik vind het namelijk wel een beetje veel Vrienden van me zeggen dat er max (als je goed kweekt) 100 gram vanaf kan halen
 8. Sneakyhenk

  Mijn Plant

  bedankt !!! btw staat mijn early misty niet MOOI bij?
 9. Sneakyhenk

  Thee-time

  wiet lost wel op in warme boter dus: Zet warm water aan de kook, als het eenmaal kookt schenk het dan in een glas en doe er dan een beetje (een *thee* lepeltje) boter in. vervolgens stop je je wiet in een zakje en die doe je dan in het glas met heet water laat het daarna 5 minuten intrekken. viola en je hebt wiet thee!
 10. JA! heey Of een vette banjo
 11. Sneakyhenk

  Mijn Plant

  vraagje wanneer kan ik toppen zodat de plant zich in 2en verdeelt? en hoe moet ik dat dan doen schuin afknippen? kan ik die top dan weer planten???
 12. Sneakyhenk

  Mijn Plant

  vraagje. Mijn plantje is nu zo'n 1.5 week oud dus wanneer (over hoeveel tijd) kan ik hem gaan toppen (dus top met wiet eraf) ??? augustus??
 13. Sneakyhenk

  Tabak Of Niet?

  ik met! brand veel beter dan zonder
×
×
 • Create New...