Jump to content

Vergeetachtig

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Vergeetachtig

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Dat gaat lekker stinken zo op de eettafel
 2. Ik heb als regel: Met je vingers een centimeter graven en als het daar nog nat is hoeft het niet bijgewaterd te worden. Heb je trouwens zelf een kas gemaakt of 1 gekocht?
 3. Ziet er gezond uit. Grond ziet er wel erg vochtig uit. Geef je elke dag water?
 4. Ik denk dat ik een kas van folie ga maken met een paar badkamer ventilatoren oid. Koolstoffiltertje erop, misschien zelf maken van actief koolstof. Ik heb nog wel even om het te plannen...
 5. Oke... dat wordt een kasje bouwen dus Bedankt voor de reacties!
 6. Dit jaar ga ik voor het eerst buiten kweken. Ik ben benieuwd of mn buren dit gaan ruiken, want ik heb best een grote tuin. Ik heb een Blue Dream Grape en een Lemon Skunk. Uit ervaring weet ik dat de Lemon Skunk helemaal niet sterk ruikt. Verder ga ik in 65liter kweken. Ze zijn nu getopt en ongeveer 40-50 cm hoog, in 11 liter potten. Dus ze worden redelijk groot. Vanaf welke afstand kan je die planten ruiken?
 7. Ik geen haast, alle tijd om dit te leren Plantje gaat wel lekker denk ik: http://imgur.com/V1A8Eg7 Alleen krijg ik paarse steeltjes (magnesium??): http://imgur.com/eGUgXHy Hoe kan ik trouwens plaatjes in mijn post doen ipv alleen een link.
 8. Jup ze leeft nog: http://m.imgur.com/UHhACsh Foto's van eergister en vorige week. Ben 11 maart begonnen met de bloei.
 9. Brandvlekken? http://m.imgur.com/pPG8vtk Sinds de nieuwe lamp er boven hangt zijn er vlekken op de bladeren gekomen. Ik heb de lamp wat verder van de plant gezet. Klopt het dat het brandvlekken zijn?
 10. Mn 90 watt LED: http://m.imgur.com/YA2khvX,b9zq3Vr,hr4mSXe Op een stuk laminaat heb 5 e14 fittings vastegeschroefd. Daarna heb ik een oude c13 apparaat snoer genomen en het deel dat normaal in de tv gaat eraf geknipt. Vijf oude kabels vast gesoldeerd aan kabels uit dit snoer en aan de lamp aangesloten. Afgemaakt door refectiemateriaal achter de lamp te plaatsen. 15 euro voor de lampen kwijt en want centen voor het refectimateriaal en tin dat ik had liggen. Niet slecht voor 90 Watt LED!
 11. Dag 39: http://m.imgur.com/I1yoFbn,rzMxOSs,z5apt4u Toppen was niet helemaal goed gegaan, dus weer opnieuw toppen. Ik heb er ook extra lampjes op gezet. Van 56 naar 90 Watt.
 12. Ik heb 2 keer bij wietzaadjes.nl besteld, beide keren doen ze meer dan 5 werkdagen over leveren (terwijl ze op de site vermelden dat het 1 werkdag zou moeten duren). Iemand anders hier ook ervaring mee?
×
×
 • Create New...