Jump to content

Highflyer

Members
  • Content Count

    100
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

17 Positief

About Highflyer

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Goedeavond allen, Per dag zal ik een paar fotos uploade Gr
  2. Zo staan ze erbij na 3 dagen geen zonlicht. Ik heb ze donderdag avond weggehaald. Fijne avond.
  3. Hallo allen, de loesjes liggen helaas op sterven. Na 3 dagen geen water en zonlicht trekken ze geel weg. Ik zal ze eerwaardig ten gronde richten. :'( bedankt voor jullie medeleven. En zodra het kan zal ik weer beginnen en een leuk verslagje er van bijhouden. Voor nu, zoals jullie ook al zeggen, de beste keuze. Gr
  4. Haha ik snap je, maar dont shit where you eat. Ja man, heb ik een tent, lamp en afzuiger en wiet plantjes, hebben ze t over brand gevaar. Maar dezelfde opstelling met een paar tomaten planten is prima. Maak t illegaal en je kunt de prijs kunstmatig hooghouden he bij de koffieshop. En dan zijn wij de boefjes?
  5. Dat laatste dacht ik ook. Ik kan 3 weken eerder beginnen met een nieuwe ronde. Met veel maar licht dus dat trekt t wel weer recht. En hierna is t maar wel gebeurd. Dan is de renovatie geweest en heb ik de komende 40 jaar (huurbaas kennende) geeb groot onderhoud meer en kan ik mijn gang gaan. Ik heb wel een nieuwe buurvrouw. Die werkt bij de gemeente. Echt een braf meisje, alles volgens de regeltjes. Dus ik ben benieuwd. Nog 2 jaar dn gooi ik lekker weer een tentje neer al die onzekerheden. Naar desalniettemin zal ik nog 2 zomers t zo moeten doen. Hiervan zal ik ook een verslag bij houden. Gr
  6. Nee helaas niet. Ik hoop dat de verbouwing gewoon snel voorbij is. En de steiger weg gaat. Dan begin ik opnieuw. T is zonde. Maar ik zit in een bepaalde situatie dat ik nog dik een jaar minimaal niet kan verhuizen. En uitzetting zou echt een groot probleem opleveren. Dus over 1.5 maamd proberen we t weer. Ik hoop jullie dan terug te zien.
  7. Ondanks dat ze er prima bij staan, ga ik ze denk ik maar weghalen. Ik heb geen zin in gezeik. En over 3 weken kan ik dan opnieuw beginnen. Helaas zijn er dan 6 weken verspilt. Maar beter dan mn huisje uit haha. Eigen haard is goud waard zeg maar.
  8. Vandaar de camera bewaking en alarm systeem. Gekoppeld aan mn huistelefoon. Ik heb altijd inzicht in wat er thuis gebeurd.
  9. Klopt, maar ik doe niks met een lamp erboven. En daarom komen ze t alleen weghalen als ze me verraden. En trappen ze me er niet uit. Ik weet dat het gedoogd is. En eigenlijk niet is toegestaan. Maar ik zie t wel. Nogmaals, weigert 8 euro te betalen per gram. Zwaar verneukt die steiger. Nee aan de andere kant is de galerij. Dus daar zien mensen t sowieso. Ik laat t even voor wat t is. Ik moet t idd even afdekken ivm met t vochtgehalte in huis.
  10. Daar komt die, ik moest ook het balkon leeg halen. Vandaar dat t vat tijdelijk maar hier staat. Moet toch wat he ><
  11. Morgen staat er een steiger voor de ramen gedurende 3 weken. Pff. Zal de dames geen goed doen. Maar hopen dt ze t overleven. En dn nog 2 weken lekker in de volle zon kunnen afbloeien. Ik verwacht er niet zo veel meer van door t doek wat er ook komt te hangen.
  12. Idd een goed idee. Ik denk dat ik alleen niet heel veel meer kan opvullen. Echter kan ik volgende ronde beginnen met de mapito 15 tot 20 cm onder de rand. Dan kan ik tot t lobblad de mapito blijven opvullen. Staan ze steviger en, zoals je zegt, nog wat meer wortels. Persoonlijk vind ik dat ze na 2 dagen volle zon er gezond bij staan. Gr en welterusten
  13. Pas als de groei eruit is. Dan wordt t stammetje dikker omdat die zichzelf moet ondersteunen. Dikkere stam. Meer oppervlakte om voeding te transporteren. Ik doe t vaak zo. En tijdens de bloei gaat in de laatste 3 weken een stukje erbij. Meestal levert dit stammen op die op rietjes lijken. Mooi hol van binnen. Hahaha idd een "hoop" blad :'D ik hoop volgende week wel wat grotere dames aan jullie te kunnen laten zien. Gr
×
×
  • Create New...