Jump to content

PiggiePig

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About PiggiePig

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Is zeker te proberen al denk ik dat ze al iets te stug voor zijn touw alleen. Nu zijn ze alle 3 getopt en ben ik bang dat als ik teveel buig, de stam zelf splijt. Mocht ik ze inkorten trouwens, moet de wond afgedekt worden om schimmels en andere ongewenste ziektes te voorkomen? zo ja, hoe?
  2. Lieve mensen, De titel zegt het al een beetje, Ik heb 3 planten in volle grond staan (1x the church 2xmystery zaden) maar ze zijn te groot. Ondertussen komen ze al een cm of 30 boven de schutting uit en beginnen teveel op te vallen. de voorbloei verschijnselen zijn al duidelijk maar staan nog niet echt in bloei dus ervanuitgaande dat ze nog even doorgroeien.. kan ik ze gewoon terugsnoeien een paar internodes of is het handiger om met wat buig en breekwerk er een betere vorm in te krijgen? (wat een pittige uitdaging gaat worden denk ik.) Thanks!
  3. ^^ wederzijds.. Ik zag laatst wat foto's van je waarbij je de stam supercropte (je noemde het een dubbele harmonica geloof ik) Je zal me ooit moeten vertellen hoe je dat gedaan hebt ouwe, en pro's en cons. Zat echt met grote ogen te kijken, zag eruit als een erg effectieve manier om je planten wat in te korten maar kon er verder niet veel over vinden.
  4. Toch maar eens een profiel aanmaken, Er is teveel info over wiet en dit lijkt een goede plek waar mensen met veel kennis over het onderwerp rondhangen. Ik probeer een goede student te zijn maar er zijn veel factoren om rekening mee te houden kom ik telkens achter. Het is dus handig om hier en daar een vraag te kunnen stellen en al lerende miss op den duur ook een ander te kunnen helpen. Dit jaar alleen 4x the church op het balkon en de bloei begint er aan te komen. 1L
×
×
  • Create New...