Jump to content

Haze1907

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Haze1907

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Water geven doe ik op gevoel. Meestal om de dag of 2 dagen en vaak als de bladeren ook ietwat hangen omdat ze dorst hebben. Spoelen geef ik gewoonweg PH6 water voor een periode, maar ze lijken niet echt bij te trekken. Het probleem is dat het me nu wéér gebeurt en ik toch écht wil weten wat het probleem nu is. Mijn voeding is gewoonweg de Canna schema, de Vega in de groei met R.thonic en de meute in minder dan de aanbevolen dosering zelfs. De groei verloopt goed, vanaf week 3/4 zichtbare bloei beginnen ze te kleuren.
  2. Foto;s staan er als het goed is op nu
  3. Al green, een EC meter mét correctie heb ik! Ik hem hem echter miet meer gebruikt omdat ik voor een EC van 2.0 zowat 3x de hoeveelheid aan bloeivoeding moest geven waardoor ik de vorige keren zwaar verbrand blad had. Met de EC kom ik dus ook niet echt uit de voeten.
  4. EC waarde heb ik niet gemeten, de PH heb ik altijd op 6.0 gehouden. Ik wordt d'r wel een beetje moedeloos van. Ik zie verbrande puntjes welke lijken op overvoeding maar spoelen helpt niet echt. Er moet toch iets verkeerd gaan lijkt me.
  5. Haze1907

    Kweek geel blad

    Wqwq
  6. Dag allen, Ik ben nu bezig mijn met 3e (kleinschalige) kweek. Ik heb 8 plantjes onder een 400watt staan, gekweekt uit zaad. Ik kweek op lightmix en gebruik de voedingslijn van Canna. Mijn eerste kweek heb ik op EC geprobeerd, dus door te meten, kwam er achter dat ik véél voeding (3x hoeveelheid op verpakking om ec van 2.0 te halen?) gaf dus nu gewoonweg Canna schema aangehouden, zelfs minder dan dat! Ik meet de PH maar toch heb ik steeds rond week 5 bloei bladproblemen. Ik heb het idee dat nadat de buffer in de aarde op is ik meteen gezeik heb! Ik heb geprobeerd magnesium toe te voegen (bladvorming) maar dit lijkt niet echt te helpen. Hep al een aantal fan leaves zien uitdrogen en vallen. Help? Poging tot foto: [/url]
  7. Hallo allemaal, Ik zal me even in het kort introduceren. Ik ben een 25 jarige guy die geniet van het groene plantje en samen met vrienden de nodige grammen per dag er doorheen stampt. Ik heb vorig jaar een complete kweektent aangeschaft, ik geloof 3 bij 2.5 met 4 x 600 watt. Het halve forum hier afgelezen maar nadat ik run 1 heb verpest, is run 2 ook (in mindere mate) naar de tering gegaan! Nu wil ik, alvorens ik een start maak ook echt uitgesloten hebben waar het fout gaat. Ik ben er in ieder geval over uit dat de afzuiging van 1250m3 niet gaat werken met die 4 x 600W en kan ik deze beter gebruiken als inlaat. Ach, ik zal maar even de setup neerzetten. Kweektent 3x2,5 4x 600 w 1200M3 softbox met passende filter 60x 18 liter Gekweekt uit zaad Lightmix aarde canna terra/vega lijn Het probleem is dat de run goed loopt in de groei, maar zodra ik schakel in de bloei begint alles heel rap geel te worden, terwijl ik EC en PH meet. Ik begrijp er niets van maar bij andere verslagen zie ik dat de planten mooi groen blijven tot einde bloei, bij mij zitten er nog net 5 blaadjes aan met een top erboven. Wat gaat er toch steeds mis?
×
×
  • Create New...