Jump to content

rinja

Members
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About rinja

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. thx alkaline, dan laat ik het mijn vrouw maar niet proberen....
  2. De wietolie is idd verdund met olijfolie. Dan dus niet handig om te vaporizen?
  3. helaas is mijn oogst dit seizoen volledig mislukt. Ik heb gelukkig nog wel wietolie. En Haze haal ik bij de shop. Helaas erg duur, maar het helpt mijn vrouw erg goed. Nu is mijn vraag: Kun je wietolie ook vaporizen? Zo ja, hoeveel druppels gebruik je dan? En welke temperatuur? Mijn vrouw heeft de Mighty van Storz & Bickel met kussentjes voor tinctuur.
  4. Mighty van Storz en Bickel. Is een draagbare vaporizer. Werkt prima en temperatuur is instelbaar.
  5. ze liggen in de kliko. Mislukt seizoen. Uithuilen en volgend jaar opnieuw beginnen. Ik heb een redelijk genept gevoel bij deze 10 zaadjes Citral. Alles was nix. Planten kregen, in mijn beleving, voldoende water en voeding van BioBizz. Laatste maand BioBloom. Daar moet in theorie voldoende stikstof, fosfor en kalium in zitten. Ook af en toe Alg-a-mic tegen vergeling van het blad. Deze bleven echter alleen maar in hoogte groeien. Het is jammer. Volgend jaar ga ik auto's proberen en dan Kush (ik denk dan aan Afghan Kush x White Widow van World of Seeds). Sterker dan de Channel+ van afgelopen jaar in de hoop dat dit de zenuwpijn van mijn vrouw nog meer onder controle krijgt zodat ze de morfine nog meer kan afbouwen..... Tuurlijk baal ik omdat ik probeer om een goede pijnstiller voor mijn vrouw te kweken. Nogmaals; volgend jaar proberen we het gewoon opnieuw.
  6. Totaal geen activiteit in de plantjes. Geen voorbloei, niks, nada, noppes. Helaas...Zie foto's. Ik denk dat deze planten alleen kunnen dienen als decoratie of parkietenvoer. Alle 10 Citral zaden zijn een mislukking. Dit was dus een gigantische kat in de zak. Vervelende maar goede leer voor de volgende keer. Altijd gefeminiseerd bestellen dus...
  7. helaas nog geen tekenen van bloei/bloemen. Sinds eind april/begin mei staan ze buiten. Geduld is een schone zaak?
  8. helaas, 1 heeft ballen...Die is de kliko in. De anderen vertonen dit gedrag nog niet....Fingers crossed. Les 1 voor de beginner: koop dus altijd feminized....
  9. waarschijnlijk te veel water. Als de onderste bladeren wat geel zijn, lijkt mij dit de eerste oorzaak. Heb ik ook gehad (en soms nog), en geef dan gewoon een tijdje geen water. De plant kan vaak met 1 a 2 maal water per week toe. Afhankelijk van de warmte, dan moet ze iets vaker. Maar...je geeft snel te veel.
  10. fotootje van de 4e node van 2 planten. Het blijft spannend.
  11. nog 2 foto's. Ik zie nog geen banaantjes...
  12. k maak binnenkort nog wat fotootjes. Vergeleken met mijn vorige kweek, groeien deze planten veel harder. Misschien komt dat door de FishMix van Bio. Vorig jaar heb ik Terra Flores gebruikt. Daarom twijfel ik over man of vrouw. Omdat via google wordt aangegeven dat mannen veel harder groeien en minder vertakkingen hebben. Ik vind het prima dat medeforummers mij wijzen op links. Maar doe het dan wat opbouwend. Iedereen is een keer begonnen. Tuurlijk zoek ik zelf ook, maar je ziet zo veel verschillende foto's en als beginner zie ik echt (op dit moment) het verschil niet.
  13. uiteraard heb ik via google en dit forum via zoekopdracht gezocht op de verschillen. Maar als beginner kan ik die niet duidelijk zien. Ben niet eerder geconfronteerd met zaden van zowel mannelijk als vrouwelijk geslacht. Vorig jaar mijn eerste kweek gedaan voor mijn vrouw. Misschien kun je in het vervolg je reactie nuanceren, of reageer niet!
  14. dus wachten tot de eerste tekenen van bloei....Dan krijgen ze voorlopig nog fishMix van me....
  15. in april een aantal Citral zaden ontkiemt. Nu ze groeien twijfel ik sterk of dit vrouwen zijn. Ik heb een paar foto's gemaakt. De zaden waren kennelijk niet allemaal gefeminiseerd. Kunnen jullie het verschil al zien? Moet ik langer wachten of kunnen ze de kliko in...
×
×
  • Create New...