Jump to content

Wanana

New Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Wanana

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Dank voor jullie reacties. Ik meet de pH van het water dat ik geef. Deze zuur ik aan met een druppeltje citroensap. Meting doe ik met lakmoes stripjes uit het ziekenhuis. Ik hoop dat het slechts het stikstof verplaatsen is. Blijft vreemd dat twee het hebben en de ander niet terwijl deze de grootste is. Deze heeft trouwens telkens 3 nieuwe takken in plaats van 2. Iedere kweek wel weer iets raars! Ik kijk het nog ff aan
 2. Bedankt voor jullie reactie. Dus meer bijvoeden? Hopelijk doet de foto het nu wel
 3. Ik zie net dat de afbeeldingen het inderdaad niet doen. Dank voor jullie reactie. Dan kijk ik het nog even aan!
 4. Hallo beste mensen, Ik heb drie Red Poison autoflowers in de tuin staan. Nu vertonen 2 planten bij het jonge blad een lichtere kleur. De ander blijft mooi donkergroen. De lichtgroene kleur. https://m.imgur.com/gallery/o6TiqUK De donkergroene. https://m.imgur.com/gallery/LS6v16t Iemand een idee wat er mis kan zijn? Alvast bedankt!
 5. Had ik inderdaad overwogen maar werd met verzendkosten erg duur. Vooralsnog zien de zaailingen er gezond uit. Ik denk dat ik gewoon met verstand naar de plantjes blijf kijken en luisteren.
 6. Ik ga ze niet overpotten. Schijnen autoflowers niet leuk te vinden. Ik had stekgrond gebruikt omdat ik had gelezen dat dit beter is voor zaailingen en naar wens kan worden gevoed. De red poison is inderdaad van Sweet seeds. Dank voor jullie reactie
 7. Hallo allemaal. Ik heb in de tuin 3 zaailingen staan van een week oud. Voorheen gebruikte ik potgrond maar nu een keer stekgrond. Nu is mijn vraag wanneer ik moet beginnen bij te voeden daar stekgrond arm is in voeding. Ter info: het zijn Red Poison autoflowers. Als voeding heb ik Plagron Terra grow/bloom. Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...