Jump to content

johnnykweker

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About johnnykweker

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Beste vriendjes! heb mn dimlux setje weten te slijten. Alleen komt de koper van de week met een probleem naar mij toe die ik nooit eerder heb mee gemaakt (voor de verandering :-P ) 1 van zijn 3 lampen was uitgesprongen. achterop de ballast was het groene lampje uit en het rood lampje knippert > strobo. Dit zou dus betekenen > short=kortsluiting. De bedradingen zij gecontroleerd alles was in orde. En voor alle zekerheid heeft hij deze lamp er af gehaald en is verder gegaan met twee lampen. Dit ging heel lang goed totdat ook de tweede lamp uit is gegaan met het zelfde signaal > short. De tweede lamp heeft hij vervolgens vervangen met de lamp die in een eerste instantie was uitgegaan... plots deed deze lamp het ineens wel. persoonlijk snap ik er helemaal niks meer van. Wat zou het kunnen zijn. kort samengevat: rood lampje > strobo groen lampje > uit Dit zou betekenen een kortsluiting. Alle bedradingen gecheckt. alles lijkt in orde. Hebben jullie nog tips voor een arme Dimlux gebruiker? bedankt!
  2. Beste vriendjes... aarde allemaal gecheckt voor de zekerheid. Dat was em niet... :-/
  3. Ik neem helemaal niks af bij kpn. Maar blijkbaar krijgen mijn buren last van hun internet verbinding op t moment dat de dimluxjes aan gaan Ik heb ze voor de zekerheid maar vervangen. Weet niet of je bij Gavita ook dit soort grappen hebt. Maar persoonlijk hoef ik er niks meer van te weten...
  4. Van de week bezoek gehad van KPN. Zij wisten mij te vertellen dat iets in mijn huis elke avond vanaf 20:00u intrferentie geeft in de straat! :-/ Heb meteen alle lampen vervangen met standraard zelfbouwsetjes. Storing is verdwenen.... Iemand interesse in DimLux? Ik hoef ze niet meer... :-/
  5. Klopt maar soms wil je wat tips en adviezen van dichtbij... :-) Heb trouwens mn eerste storingen al gehad... Ben nog niet aan de slag met mn DimLux... Hopelijk volgende week.
  6. Beste vrienden... Uiteindelijk DimLux spulletjes besteld via Care4air uit Bussum. Hele vriendelijke mensen. Op gebied van wiet kweken hebben ze geen kaas van gegeten maar ze weten waar de spullen voor dienen en zijn zeer bescheiden! Ik ga er mee aan de slag, en ik hou jullie op de hoogte!!! Groeten JK.
  7. Ik ben er nog niet helemaal uit beste vriendjes! Gavita of DimLux?!?!? De armaturen van DimLux zien er gelikt uit, maar als ik het dan in mn handen heb ziet het er allemaal het zelfde uit als de meeste goudzoekers in de branche. Te duur. Slechte afwerking. Een simpel kabeltje met temperatuursensor kost 30eu!!! Ik weet niet hoor!?!? Maar daar zit 6000% marge op denk ik dan.......... Wat verdienen ze op een armatuur vraag ik me dan af!?!?!?!?!? Zo'n Maxicontroller in bubbeltjes plastic, zonder doos en onduidelijke gebruiksaanwijzing voelt ook cheap aan. En dat voor 250/300eu. En heb begrepen dat veel nieuwe producten die ze lanceren net zo hard weer neer storten voor de betrouwbaarheid. Zie aux-box, pro4's, etc. Ik was vorig weekend in de UK voor mn werk. Daar heb ik de Gavita's kunnen bekijken. Ook dat vind ik te duur voor wat je krijgt. Het design is echt van de tuinbouw afkomstig. Is handig als je hoge kassen hebt maar ik vraag het me af hoe het in een tentje werkt. Rand apparatuur, verpakking, gebruiksaanwijzing en dergelijke zien er wat dat betreft wél degelijk en betrouwbaar uit. Is misschien wat beperkt in de functionaliteiten. Maar voor wat 99% van de gebruikers er mee doen is het misschien wel meer dan voldoende. Prijs van de armatuur zelf is iets duurder. Accessoires zijn stukken goedkoper. Wat gaat t worden!?!? :-) Liefst een betrouwbare DimLux armatuur in de verpakking+accessoires+service van Gavita. Kan dat? :-P
  8. Ze maken deel uit van dezelfde club, dus laten we hopen dat we nog lang plezier van DimLux en OptiClimate zullen hebben.
  9. Air Supplies producten (Opticlimate en DimLux) worden ook steeds minder en minder aangeboden. Hun shop in Reeuwijk is ook achter slot en grendel gezet. Dus dat is ook kwestie van tijd vrees ik... Maaaar dat was de vraag niet Wat raden jullie mij aan DimLux of Gavita? Wat is betrouwbaarder? Welke geven een beter resultaat?
  10. Ik wil graag met 1000W DE lampen gaan kweken ipv de 600Watters. Wat raden jullie mij aan DimLux of Gavita? DimLux schijnt wat lastiger te zijn in gebruik. Maar velen zweren er bij... Maar hoor ook slechte signalen dat ze niet altijd even betrouwbaar zijn. En er zijn niet veel meer die ze verkopen. Gavita ziet er degelijk en professioneel uit maar heeft minder functies. Hoe is de betrouwbaarheid van Gavita? En welke GS raden jullie mij aan? Graag uw mening!
  11. Dames en heren, misschien ben ik niet de enige die het is opgevallen, maar de prijzen bij de shop worden steeds duurder heb ik t idee. En heb besloten om voor mezelf te gaan. Ik zou via deze weg wat informatie willen winnen.
×
×
  • Create New...