Jump to content

HolyMarijuana

Members
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About HolyMarijuana

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Foto's zijn wat ouder, eerste plant heeft 3 weken gecurrd en laat ik ook verder curren maar smaakte goed heb de grotere bruine zaadjes +/- 50 in zakje gedaan evt voor wat experimenteren. De hele kleine groene stuk of 30 in een lege bak aarde gegooid met wat water en na 4 dagen groeit er zowaar van alles
 2. Bijna vergeten te update en dan vooral de uitslag: Dit kwam van de plant uit de doos. Inmiddels is het allemaal gedroogd en heb ik er zon 50zaden uitgeplukt... Droog en zonder zaadjes takken er af gehaald is het 7,5 gram geworden. Valt me best mee. Eerste periode onder 7watt laatste 17watt (al zal het werkelijk wattage een stuk lager zijn) Vensterbank: 9gram China leds: 7.5gram 16.5 gram om te roken na mn eerste kweekje Nieuwe kast is bijna af ook 60 watt aan goedkope bulbs bij elkaar 10 euro kijken wat het brengt Ik steek hem op jongens:
 3. De plant uit de doos vorige week voor de knipbeurt. Closeups Laatste fotoshoot: Meisjes met rode harennnnn:
 4. 9 gram haha maargoed mn nieuwe kastje bijna klaar andere zaadjes. vd week als de plant uit de doos klaar is met drogen even wegen voor het verschil
 5. Vorige week mn venster bank plantje omgehakt. Alle haren waren bruin redelijk cloudy allemaal denk ik, maar had een familie feestje dus hij moest er aan geloven. Dit was er van over hahahah niet veel maargoed en heb degene met veel zaadjes bij elkaar gedaan. Erg slecht geknipt maar volgende keer beter. Knip vanavond die andere Na aantal dagen drogen knapte de stengels heel makkelijk dus nu in wekpot... Iemand een idee hoeveel gram het is droog?
 6. 99% van de nonfood producten die hier in de winkel liggen komt uit China.Vandaag een surfshop binnengeweest met kleding rond de 80 EUR & waar kwam het vandaan 10 x raden CHINA. Maar het verschil zit hem tussen kopen van een leverancier hier, die het daar in china heeft laten maken en alle rapporten gecheckt heeft en hier getest heeft. En het zelf in China bestellen dan krijg je eerder troep.
 7. Aangezien het glas lager staat dan de pot en de van aardewerk gemaakte spike tussen de wortels in de pot zit, kan ik hieruit opmaken dat de plant hem leeg heeft gezogen of stroomt het omhoog gewoon leeg op de 1 of andere manier?
 8. Heb de plant gisteravond met een halve liter glas in het donker gezet vanmorgen hele glas leeg
 9. De twee naast elkaar: Doosplant 17w LED (werkelijk w waarschijnlijk 10-15w) van bovenaf: topjes met mooie roodbruine sliertjes: De plant in de doos is 1 week later in de bloei gezet.
 10. In mn enthousiasme vanwege de vensterbank plant vergeet ik mn doos plant helemaal
 11. Heb dit dingetje zojuist binnen gekregen. Iemand ervaring mee? Is het wat of niks? Is niet permanent bedoeld, maar meer voor als ik eens een weekje weg ben ofzo Of is zoiets beter?
 12. Zo zien de toppen er vandaag uit [/url] [/url] [/url] [/url] [/url] En zo van dichtbij Ik ga aanstaande donderdag paar dagen op vakantie zal ik deze plant morgen avond oogsten of 5 dagen in het donker zetten??? Of met een timer en een lamp in de kast zetten omdat het nog lang niet zover is???
×
×
 • Create New...