Jump to content

Beginner500

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Beginner500

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Het zit niet mee met mijn eerste kweek, gisteren deze wit/gele puntjes op 3 van mijn super silver hazen gespot. Ze zitten niet op de sweet skunk auto die al lekker aan het bloeien is. Enkele mogelijkheden waarvan ik denk dat ze deze rare puntjes veroorzaken: -Misschien een reactie op de Vita Race bladvoeding van Plagron die ik er 2 dagen geleden over heen heb gesprayd? -Een tekort aan calcium? -Tripsen die eitjes leggen? Nog geen enkele kunnen spotten. -Heb geen ph meter, geef altijd kraanwater.. Misschien een reactie op verkeerde ph? Graag hoor ik wat jullie denken en dan kan ik er wat aan gaan doen!
 2. Bedankt voor de tips! Ik ga zeker wat bitterzout aanschaffen hoorde er al meer positieve dingen over. Macerror nee bladpuntjes zijn omgekruld niet verbrand.
 3. Hallo, mijn super silver hazen staan nu al zo'n 7 weken buiten lekker te groeien. Alleen zie ik nu rare verkleuringen in het blad zitten. Ook zijn de nieuw gevormde bladeren erg slap en zien er misvormd uit. Ik heb gelezen dat dit kan komen door overvoeding. Maar ik geef ze altijd onder de maximale dosering. Zou het misschien liggen aan een magnesium tekort? Of een te nat milieu? Ik ga iig de dosering groeivoeding verminderen en kijken of het verbeterd. Tips zijn zeker welkom! groetjes beginner.
 4. 805 gram dat is netjes! Mag ik vragen hoeveel plantjes je had?
 5. Moet ik de plant nu niks meer geven, of moet ik juist beendermeel toevoegen?
 6. Heb misschien iets te veel terra grow gegeven eenmalig, maar geen tekort aan fosfor?
 7. Beginner500

  Bruine vlekken

  Bruine vlekken op wietplant
 8. Hallo, mijn naam is Rob. Ik woon in Steenwijk en ik ben 19 jaar oud. IK ben 30 dagen geleden begonnen met mijn allereerste kweek. Ik heb 3 super silver hazen uitgekozen op aanrading van een kennis. Alle planten hebben gekrulde bladeren , sinds vanochtend zijn er op twee ook bruine vlekken bij gekomen. Het blad voelt tevens erg zacht aan op deze bruine stukjes. Ik denk dat ze te nat zijn en dat ze een fosfor tekort hebben.. Wat kan hier aan gedaan worden? Ik heb de planten in een kas staan buiten. Ik geef ze groeivoeding 4ml per liter om de drie dagen. Ik geef ze totdat ik er water van onder zie uitstromen. De planten staan in potaarde en ik gebruik voor de rest geen andere voedingen etc. De planten staan in 30 liter potten. Nou is mijn vraag wat er aan de hand is met deze planten. De bladeren zijn wat gerimpeld en zien er uitgedroogd uit. Graag met spoed tips want het lijkt alleen maar te verergeren..
 9. En wat kan er precies gedaan worden aan de mineervlieg???
 10. Ik heb nu met 2 planten precies hetzelfde probleem. Ik begrijp dat ik 40% melk op de bladeren moet spuiten en daarna moet afspoelen?
×
×
 • Create New...