Jump to content

rookmarihuana

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About rookmarihuana

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb vaak bleuberry gekweekt ze worden nooit langer dan 50 cm. Gemiddeld 45 cm had ik ze altijd.Ik heb het zo gerekend 20cm potten 20cm led afstand 10cm alpine hoogte. Dan hou ik nog 55 cm over. Dat is wel goed idee koolstoffilter van afzuigkap gebruiken. Maar het lijkt me moeilijk dat er geen valse lucht binnen komt.
  2. Ik heb mijn bestellingen vandaag binnen gekregen van Jerry. Maandag verstuurd en vandaag al binnen. Via TNT hoefde ik niks te betalen maar via DHL wel. Maar nu moet ik alleen nog Alpine 11 kopen. Maar wat ik graag wou weten is het wel verstandig om pc fans als afzuigen te gebruiken? Want ik wil in een kledingkast kast gaan kweken en daar heb ik geen ruimte voor slakkenhuis afzuiging. De afmeting is 114x59x213 LxBxH en daar komen twee etages. Dus elke 105cm hoog. Ik dacht zelf te denken aan 2 stuks Scythe Ultra Kaza 3000 die heeft vermogen van 227m3/h. En ik heb in totaal 400 watt led met 8 cobs en zelf wil ik een dimmer met temperatuur controller op aansluiten. En alles werkt dan op 12v behalve led natuurlijk. Maar gaat dat wel werken?
  3. Oké duidelijk en bedankt.
  4. Na veel lezen heb ik besloten om met led te beginnen. En ik heb mijn bestelling geplaatst bij Jerry. Ik heb trouwens 41,00 USD per stuk betaald. Maar ik heb nergens gelezen iets over co2 gebruiken. Heeft dat eigenlijk wel nut? Want alle spullen heb ik ervoor nog liggen. En ik heb het over koude co2. Want je hoeft toch niet veel lucht weg zuigen.
  5. Beste medewerkers, Ik zal me netjes voorstellen. Ik heb paar jaar ervaring in kweken. Met veel vallen en opstaan. Maar daar leer je van. Maar nu wil ik graag overstappen naar led met combinatie met hydroponic. Dus ik kan wel hulp en informatie goed gebruiken. Gr marihuana
×
×
  • Create New...