Jump to content

TJOKN

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About TJOKN

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ja, was eigenlijk wel een behoorlijk retorische vraag Zit er gewoon wat mee in dat de kamer wat te vochtig is nu. Ik heb vandaag m'n hygrometer bezorgd gekregen en hij duidt 82% aan. Heb natuurlijk niet kunnen meten hoe vochtig de kamer leeg zou zijn aangezien alle wiet al ophing wnr ik de hygrometer kocht. Moet ik me zorgen maken? Ik ben een beginner dus sorry voor de obvious vragen
  2. heb een hygrometer gekocht en als ik deze in de kamer zet met m'n vers geknipte wiet duidt hij 82% aan, dit zal wel aan het feit liggen dat de wiet die er hangt te drogen nog vers en nog steeds zeer vochtig is ? heb natuurlijk niet kunnen meten hoe vochtig de kamer leeg zou zijn aangezien alle wiet al ophing wnr ik de hygrometer kocht. Moet ik me zorgen maken? Ik ben een beginner dus sorry voor de obvious vragen
  3. kamertje is ~3op4 maar dit waren mijn planten: dus het hangt goed vol
  4. Ik heb gister mijn planten geknipt en hangen nu te drogen in een apart kamertje. Had al wat wiet van een vriend in dit kamertje liggen die al bijna droog was maar heb het gevoel dat die plukken sinds gister een stuk vochtiger zijn.. zou dat door de aanwezigheid van mijn (vers geknipte) wiet kunnen zijn? en kan dit kwaad?
  5. Ik heb gister mijn planten geknipt en hangen nu te drogen in een apart kamertje. Had al wat wiet van een vriend in dit kamertje liggen die al bijna droog was maar heb het gevoel dat die plukken sinds gister een stuk vochtiger zijn.. zou dat door de aanwezigheid van mijn (vers geknipte) wiet kunnen zijn?
  6. Heerlijk dat het toch nog een kleine indian summer wordt deze oktober! Kijk ze genieten (niet superduidelijk maar toch )
  7. Bedankt! Vorig jaar heb ik hetzelfde soortje ook pas rond 25 oktober geoogst, maar toen waren september en oktober veel droger en zonniger. Laatste paar weken serieus wat regen gehad hier maar ik heb het gevoel dat ze nog niet ver genoeg in hun bloei zitten om rot toe te laten (nog geen dichte plukken te zien). Het zal dus afwachten worden. Stel je voor om het verband na een tijd te verwijderen of gewoon laten hangen?
  8. De dame op de foto is m'n zus Ik woon aan de kust en enkele dagen geleden heeft het enorm gewaaid, storm zou je kunnen zeggen. Beide planten lagen plat op de grond, de rechtse plant (evenals de grootste) z'n stam was verticaal 'gescheurd' en volledig verwrongen. Heb m'n best gedaan om de schade te beperken, met touwen en stokken. hopelijk komen ze er beide volledig door. Fingers crossed Ik vraag me af hoeveel bloei-achterstand dit zal veroorzaakt hebben..
  9. Wou even een foto van mijn schatjes delen Foto is van enkele weken terug, ik denk rond derde week van augustus. Hopelijk is eind september en begin oktober wat droger...
×
×
  • Create New...