Jump to content

Ouwma

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ouwma

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. @Skittle Hartstikke bidankt man! @ Wietefras Ja inderdaad het is flinke overkill , maar het zou toch (mits ik de temperatuur onder controle krijg) flinke planten moeten geven volgensmij. Ik zat al te denken aan een hiite afvoer systeem, maar misschien is gewoon wat gaatjes in de reflectorkap en een paar pcfans erboven al genoeg om de hitte fatsoenlijk af te voeren?
 2. oh ik zie dat er iets fout is gegaan, de 3de foto had deze moeten zijn:
 3. Hallo hallo, Nee het is een 250w hps dus die valt dan net binnen de micro/fluo. Ondertussen heb ik hem er al opgezet! gezellig u bent zekers welkom, zoals eenander. Het oog wil ook wat natuurlijk dus staan er al wat mooie plaatjes om van te genieten.
 4. goedemiddag deze middag, zoals gezegd de Foto's what you see is what you get. Aanschouw:... utkweejhkot Voor de warmte moet inderdaad iets bedacht worden. Ik dacht zelf aan extra pc fans aan de reflectorkap en mischien een soort koperen geleider die warmte van de bovenkant van de reflectorkap afneemt en transporteert naar een mof die tussen de wand en de ventilator komt.
 5. Ouwma

  Fatsige Stengels Foto's

  fotos van een 250w hps microkweek(kast)
 6. ja zat al te twijfelen of ik niet n beetje uit mn plaat was gegaan mee 250w. maar wil hem wel alsnog gebruiken. heb mn reflectorkap al op maat gebogen. Is er echt geen mogelijkheid?
 7. goeiedag iedereen, dit wordt mijn eerste binnenkweekje en tevens mijn eerste kweekverslag dus op of aanmerkingen laat maar komen! CONCEPT De bedoeling is dat ik optimaal gebruik maak van mijn beschikbare ruimte, één helft van mijn kledingkast, die 45cm breed en 45cm diep is en 190cm hoog is. Om hier stiekum in te groeien heb ik eerst een kweekkast voor in de kledingkast gemaakt, die net binnen de marges past natuurlijk. Hiervoor heb ik gewoon multiplex platen gepakt en een frame gemaakt van vurenhouten latjes. De kast zelf is opgedeeld in (onderin)een groeideel van 140cm hoog,(middenin)een electradeel van 20 cm hoog en (bovenin) een voorgroei/droog kot van 30 cm hoog. Alle compartimenten zijn dichtgekit en alleen het groeigedeelte is wit geverfd. MATERIEEL - multiplex plaat 3,6mm dik - vurenhouten latjes 20mm bij 51mm - lumatek 250w elektronische ballast - lumatek dual spectrum 250w lamp - lumatek digitale timer - reflectorkap hamerslag - VKO 1 ventilator (+/- 100^m3 per uur) (zorgt voor genoeg druk) - can light koolstoffilter 150 m^3 - stroomdraad - stekkers - stekkerdoos - kaze jyu slim pc fans - aerocool xvision fancontroller voor pc fans - 230v naar 12v dc voeding met molex aansuiting voor fancontroller Op dit moment ben ik nog bezig met het afmaken van het kotje waarna ik de elektronica ga installeren. Fotos volgen binnenkort wanneer ik uitgevogeld hebt hoe dat iere werkt. Ik ben van plan om een van de Northern lights van nirvanaseeds weer van buiten naar binnen te halen om die verder te kweken in het kot.
 8. ik zal me conform de forum formaliteiten ook maar even kort voorstellen. Ik ben dus Ouwma. Een van mijn meest relevante hobby's is aan de zeeuwse kust vol met je blote poten in het water gaan staan en dan van een frisse pint en een pretsigaret genieten. Aanleiding voor mij om aan dit forum deel te nemen is een kweekverslagje te plaatsen, hierover zal je binnenkort dus meer kunnen lezen. De balle, Ouwma Ps: een kweek verslagje van een kleine indoorkast moet die in de micro/ fluo of in de indoor sectie?
×
×
 • Create New...