Jump to content

StarvinMarvin

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About StarvinMarvin

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 01/01/1991

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hey Aquar dank voor je reactie ik dacht dat alcohol zich in het lichaam deels omzet tot glucose maar het kan zijn dat ik ernaast zit! Desondanks lijkt het extraheren van DMT dmv alcohol minder schadelijk dan dat je heptaan of iets dergelijks gebruikt... @Collie Weed: Chaga tee? Hier heb ik nog niet eerder van gehoord? Wat zit er in waardoor je minder DMT tot je hoeft te nemen? Toch maar eens bestellen dan! Thnx voor de tip!
  2. @kapiteinkoek nee ik heb dit spul niet tijdens de zwangerschap gebruikt. Vroeg me alleen af of iemand hier ervaring had met een organische extractie. De video van Running Water had ik overigens niet bekeken duurde me wat lang. Wellicht toch maar eens doen! Anyway thanks voor je reactie!
  3. Hallo luitjes! Hartelijk dank voor jullie reactie ik ben een periode afwazig geweest omdat mijn zoon een ruime maand geleden geboren is en ik veel aan het werk was. @Running Water waarom zou ik mijn pijnappelklier in godsnaam gesloten moeten houden? Hier is het overigens al te laat voor na de nodige meditaties, mushroom en ayahuasca ceremonies... Kun je jouw antwoord wellicht toelichten? @Podenco hartelijk dank voor je reactie dan zal ik maar eens een profiel aanmaken op DMT Nexus. Iemand anders ervaringen met DMT extracties voor eigen gebruik? Tips&tricks are welcome! En @Sok ook jij bedankt voor je reactie! Het is zeer zeker te doen alleen wat meer werk dan de simpele a/b extractie. Met organische extracties werk je onder andere met alcohol wat zich in je lichaam omzet in suiker en dus biologisch afbreekbaar is!
  4. Hallo beste lezers, Een jaar terug heb ik voor het eerst DMT geëxtraheerd uit de Mimosa Hostillis Rootbark d.m.v. de koel/vriesmethode. Dit is aardig gelukt en het eindresultaat was dan ook 1,5g geelwitte tot kristal witte DMT. Mijn vraag aan jullie is, weet er iemand op dit forum hoe je DMT kristallen op een organische manier kunt extraheren? Dus dit wil zeggen zonder natronloog/nafta/heptaan/hexaan en al die toestanden? Is er iemand die deze wijsheid in pacht heeft en dit met ons wilt delen d.m.v. dit forum! Ik verneem graag van jullie! Blessings, StarvinMarvin
  5. Goedendag samen, Zijn er nog mensen actief op dit forum? Groetjes, Marvin
×
×
  • Create New...