Jump to content

SpeedbootNL

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About SpeedbootNL

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. http://www.rollingstoned.nl/wiet-spoelen-met-ijswater-voor-meer-thc/
 2. Bedankt allemaal! Inmiddels is de mooie plant omgehakt, maar daar doen we het voor. Ik had een tip gelezen dat je hem kan spoelen met ijswater ik had gezien dat er nog meer suiker op kwam Kelsorules.
 3. Nog een paar foto's! En van hééééél erg dichtbij Ze beginnen nu melk achtig te worden, er zitten nog een paar doorzichtige tussen.
 4. Ik denk nog een klein weekje en dan kan ik ze gaan oogsten, ben benieuwd hoeveel er nog bij komt.
 5. Oke dan laten we hem nog ff gaan, ik weet niet precies wanneer hij in de bloei is gegaan omdat ik op vakantie was. Ze zouden 8 a 9 weken duren maar dan laten we hem nog ff gaan
 6. Ik zit inmiddels bijna 2 weken in curacao en nu zijn ze zo. Onderkant een beetje droog gaat dit zo nog goed? Ze krijgen soms water.
 7. Ziet er goed uit! Ben jij toevallig SandorV van de baja's?
 8. Update! Wat gaan ze toch lekker, al zeg ik het zelf. De planten gaan mooi gelijk op. Het plantje in het losse potje is helaas overleden, hij was weer aangevreten door iets zelfs met genoeg slakkenkorrels.
 9. Ik ben nu begonnen met de voeding. Dit is natuurlijk niet de beste voeding maar het is in iedergeval iets. En, het kleine plantje lijkt het ook te gaan overleven ook al heeft het een flinke tik gehad.
×
×
 • Create New...