Jump to content

StevieWonder

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About StevieWonder

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik denk ook eerlijk gezegd niet persee dat het aan de bodem ligt, want mijn Frisian Duck geeft ook rare bronze vlekjes op het blad, en de andere planten niet. Als ik ergens een teveel of te weinig van heb in de grond, zouden alle planten dezelfde symptomen moeten laten zien toch?
  2. Hallo! Ik heb het niet zelf samen gesteld. PH waarde was in ieder geval tussen de 5 en de 6.4. Ik heb even geen toegang tot een laptop,is er een manier om de foto's via me telefoon te plaatsen? Ook ik heb gehoord dat je met mest en compost dat 100% biologisch en natuurlijk is niet de fout in kan gaan, en dat het zichzelf fixed.. Het ging goed met de planten, tot het zulk kut weer werd volgensmij. Daarvoor waren ze wel mooi.
  3. Goedemorgen. Mij was verteld dat 100% biologische mest nooit kwaad kon, ook niet met jonge planten, vandaar dat ik het al toegevoegd heb. Ik geef zelden wate, nu net na het mest geven een beetje voor de mest, maar hiervoor had ik in geen week water gegeven denk ik.. Trekken die gele bladeren vanzelf bij? Er zitten namelijk wel veel kleikorrels en perliet in de grond, kan zijn dat die het water veel vasthouden.
  4. Inmiddels wat mest bij gedaan, zal binnenkort weer wat foto's maken!
  5. Een van MN plantjes is geel gaan worden, ik gok op teveel voeding. Heb hem even in de kiemgrond terug gestopt met een lampje erboven, klote weer ook.
  6. Ja dat merk is het, maar dan zit het allemaal in 1 verpakking.
  7. Ik heb een NPK meststof van 7-3-10 met beendermeel, vedermeel en vinasse. Ook zitten er bacteriƫn in (familie Bacillus SP) en Mycorrhizae. Is dat wat?
  8. Hallo! Dankjullie voor de reacties. Hoe voeg im NPK het beste toe? Ik heb gehoord dat als ik nu al voeding vijgeef, vooral bij autoflowers, dat de groei juist belemmerd. Maar dit klopt dus niet?
  9. Hey Hartstikke bedankt voor je reactie. Ik heb voeding voor moestuintjes. Voor de autoflowers is denk ik wel goed. Voor de frisian twijfel ik ook, zeker over bloeivoeding. Zijn er nog merken/types die aangeraden worden?
  10. Goedemorgen mensen. Hier enkele foto's van mijn 'buitenkweek'. Buitenkweek staat tussen haakjes omdat ik ze totnutoe binnen heb staan, Hoop ze halverwegen Mei echt buiten te zetten. Dit is mijn Automatic White Diesel Haze, heb mijn twijfels of deze goed gaat. Hij was laatst omgevallen. (Stond buiten, met een plastic kapje, maar was toch 'geknikt'..) Het is een autoflower, dus kijk het nog enkele dagen aan. Als het toch niks wordt gooi ik 'm weg en plant ik een nieuwe.. Dit is de Purple Kush Auto.. gratis gekregen, maar gaat totnutoe best goed. Hier is m'n Frisian Duck. Ik heb m'n hoop op dit plantje gezet. M'n eerste 'normale' (Geen autoflower) plantje. De BigBang. Nog een Big Bang, iets later uitgekiemt. Nogmaals, ben een beginner. Ik kweek op een grond van Turf, grove agra vermiculiet, Hydrokorrels en natuurcompost. Ook heb ik nog wat voeding staan, niet speciaal voor cannabis, maargoed, zat wel het een en ander in waar de plant plezier van kan hebben. Ik twijfel nog aan bloeivoeding halen. Er is veel op de markt, ben een beetje rond aan het kijken. De bedoeling is dat alle planten LST ondergaan, en dat de Frisian Duck 'getopt' wordt. Ik wil hem 1/2x toppen. Als iemand nog tips heeft hoor ik het graag. Ik leer graag bij.
  11. Goedemiddag! Ik las dat jullie het waardeerde als nieuwe leden zichzelf voorstelden, dus bij deze. Ik ben Stevie, vorig jaar voor het eerst een buitenkweek geprobeerd. Ging aardig, geen grote fouten gemaakt en gezonde maar kleine autoflowers gegroeid. Dit jaar probeer ik het voor de tweede keer, iets meer planten, niet allemaal autoflowers en iets beter eindresultaat hopelijk. Volgend jaar hoop ik een hydrokweek te doen. Ik kweek omdat ik mensen ken die medicinale cannabis nodig hebben, naar voornamelijk omdat ik het zelf leuk vind. Blowen zelf doe ik niet, maar vind de plant wel heel nuttig. Mij zal je niet veel zien posten denk ik, ik ben hier meer om te lezen. Groeten,
×
×
  • Create New...