Jump to content

Kolibrie

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Kolibrie

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo beste medekwekers! Ik kweek nu al 4 jaar lang mijn eigen medicinale wiet. Daarvoor maak ik gebruik van 32 GU10 Flower Power leds. Tot nu toe ben ik tevreden over de opbrengst met deze leds maar een nadeel is dat deze redelijk moeilijk te verkrijgen zijn. Ik vroeg me af of er tegenwoordig al een betaalbaar en goed te verkrijgen alternatief zou bestaan voor deze led-lampen met GU10 fitting? Dank bij voorbaat voor de feedback. Kolibrie.
  2. Na mijn eerste kweekje heb ik me een ontvochtiger aangeschaft. Misschien ook eens over nadenken. Voor mij was dat een goede investering. Greets.
  3. Volgens mij zitten die nog in de groeifase en zal je binnen een weekje (met dit goede weer) wel de eerste bloemen zien. Wanneer heb je die ongeveer gezaaid?
  4. Verdampt de thc al niet op 175°? Ik dacht dat dit al gebeurd op 170°... Persoonlijk pers ik ook alleen koud.
  5. Ziet er inderdaad een te kleine pot uit. Teveel water en te weinig voedsel volgens mij. Anders eens verpotten in grotere pot met verse aarde en wat voeding erbij? Grts.
  6. Staat toch normaal allemaal op de fles? Meestal is dat tussen de 1 en 5 ml per liter water naargelang de fase waar je planten in zitten. Anders eens op de website gaan kijken voor een schema. Greets.
  7. Zou volgens mij wel van die bladvoeding kunnen zijn. Welk tijdstip van de dag heb je er die op gesprayd? Ik zie allesinds droogvlekken op je bladeren...
  8. Hallo, ik heb dat probleem bij buitenkweek ook altijd en haal gewoon de larve uit het blad. Langs de onderkant van het blad gaat dit bij mij het gemakkelijkst. De schuldige, zoals je in de link al kan lezen, is de mineervlieg. Komt in Nederland en België heel veel voor en is dikwijls een echte plaag. Greets.
  9. Kolibrie

    Cree Leds

    Hallo allemaal. Even een technisch vraagje... P (vermogen) is inderdaad U x I (spanning x stroomsterkte). Maar moet je dan niet je eenheid netjes omzetten van mA naar A (of V naar mV) als je de berekening maakt? Greetz.
×
×
  • Create New...