Jump to content

GeekFreak

Members
 • Content Count

  266
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Prima

About GeekFreak

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. He, denk niet dat de camera van m'n phone dat aankan hoor (made in China ), maar zal het proberen.
 2. Anyway, ik heb zojuist een bericht gehad dat die andere potten al binnen zijn, Xaim. Ga ze zo ophalen en zal misschien vanavond nog een foto plaatsen, of anders morgenochtend.
 3. Duh, http://air-pot.com/garden/use/
 4. Dat doe ik al lang en zo word het op hun site ook gewoon aangeraden. Als je goed kijkt zie je dat de onderste rijen gaten groter zijn dan de rest, dat hebben ze expres gedaan om meer lucht naar de onderkant te krijgen. Staat ook op hun site. Waar ik het over heb is dat het water via de zijkanten wegloopt, althans in het begin, naarmate de plant groter word en die gaten vol met wortels komen te zitten valt het wel mee. Er bestaan trouwens betere versies volgens hetzelfde principe, zijn alleen niet verkrijgbaar in NL, Hercules heten die potten, die komen uit de VS en kun je soms bij shops in de UK ook wel kopen, of op eBay. Maar ja, de verzendkosten he?
 5. Als ze ongeveer net als airpots werken dan zijn ze sowieso beter voor de wortelgroei dan gewone dichte potten. Maar bij airpots loopt ook het water er aan alle kanten uit, dus die gebruik ik tegenwoordig alleen nog maar buiten op het balkon. Het ligt er verder een beetje aan hoe lang de plantjes die ik nu heb moeten bloeien. Zijn nieuwe soortjes voor mij dus ik heb geen idee. Zal iig ook pas over een maand of 2 zijn dat ik ze echt ga gebruiken maar ik had nog meer spullen nodig dus heb ze toch maar vast meebesteld, scheelt weer een paar knaken in de verzendkosten.
 6. Ik heb tentjes van 50x100, slechts 0,5m2 per tentje dus, maar daar zijn ze ook perfect geschikt voor. Heb er nu 2 besteld, eerst kijken of het wat is. Ik had deze namelijk ook al op het oog: http://www.plantit-growit.com/product/97-planttsupr-sup-dirt-pots-cube/
 7. Als het goed is heb ik ze overmorgen binnen, dus dan zet ik er wel even een op de foto. Of ze ook echt werken zoals ze zeggen zal langer duren voor ik daarover kan oordelen, eerst ga ik van de week m'n huidige plantjes in andere potten zetten, die hoeven namelijk niet zo groot te worden.
 8. Ik zou ook die van 50l nemen, sterker nog heb ze net besteld! Bedankt voor de tip, kende deze nog niet. Vooral dat het water er niet aan de zijkanten uit kan lekken is wel fijn want dat is altijd behoorlijk irritant bij dit soort zakken/potten van andere merken.
 9. Zal ook wel aan het zaad liggen, kijk maar eens in m'n album, daar staat een foto van 3 verschillende soortjes die op dezelfde dag gekiemd zijn, de verschillen zijn echt enorm! Niet alleen in formaat van de planten maar ook in gezondheid. Hebben allemaal dezelfde grond, water, voeding etc. Sommige genetica is gewoon compleet ruk. Ik ga dan ook nooit door met zulke planten, komt toch niets vanaf. Gelukkig waren die van mij toch maar freebies dus zo erg is het niet, wel lullig als je ervoor betaald hebt.
 10. Zou geen CREE meer kopen nu, die zijn gewoon veel te duur tov de Citizens, die minstens zo goed of beter zijn afhankelijk van welke versie je hebt. V6 is de meest recente en die koop je al voor ongeveer €11,50 per stuk, zie voor die prijs maar eens een CREE 3590 te vinden.
 11. Tripod plantje Grandpa Buckus (Buckeye Purple x Grandpa's Breath)
 12. Is dat de Star Pupil van MSS? Wil ik ook nog steeds eens kopen, maar zijn slecht verkrijgbaar. PM me anders even als je een betrouwbaar adres hebt.
 13. Waar dan, bij de stiksels zeker? Rits, luchtgaten en zo bedoel ik. Phantom heeft deze maat ook hoor, kun je nog kiezen tussen Regular en Deluxe ook. Check: http://tuincentrumholland.com/nl/482-phantom-kweektent#/
×
×
 • Create New...