Jump to content

vakman

Full member
 • Content Count

  6,899
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  236

Everything posted by vakman

 1. De groei lijkt eruit Zojuist heeft het weer water gehad.
 2. Gewoon op de bank, ik kan niet in m'n kast gaan zitten
 3. Het activeert het bodemleven en Schat in van niet
 4. Volgende keer de schimmels in het gat gooien waar je de plantjes in zet, een week van te voren door je aarde heeft geen nut. Ze moeten binnen een bepaalde tijd in contact komen met wortels, anders werkt het niet meer.
 5. Dat vrijdagmiddaggebed is eigenlijk gewoon een soort markt? Succes met je haasjes!
 6. En na verloop van tijd een irritatie systeem
 7. Het wordt geen "wicker me" , maar "flikker me" , van het forum af...
 8. Dat zal ook wel een oorzaak zijn, net als je snoeiwerk. Je planten moeten nu een stuk harder werken, krijgen daardoor ook andere behoeftes. Hou daar rekening mee.
 9. Nog een aantal centimeters in hoogte weten te winnen, nu kan de lamp ECHT niet hoger aan de linkerkant. De lamp direct aan het ophang-oog opgehangen, zonder het ophangsysteem ertussen. En een topje bestoven. Motherlode x Atomic Jam paars x paars =... En gele bladeren onderin Stammen.
 10. vakman

  20191117_145423.jpg

  From the album: kast

 11. Voeding geven is je geld in het putje gooien, dat zeggen ze toch Heeft geen nut, ze nemen het toch niet meer op. Alleen nog kleine beetjes afgezuurd water tot het einde...
 12. Vanavond de Motherlode met de paarse bloeiharen eens bestuiven met wat Atomic Jam stuif, benieuwd wat we dan gaan krijgen Mooie combinatie lijkt me
 13. Amnesia x Atomic Jam Er begint ook wat zichtbaar te worden, lijkt mannelijk te zijn... Wortels
 14. In m'n huiskamer @Kees A , maar die 35 klopt niet.
 15. Ook nog een extra meter in de kast gehangen, onderin tussen de planten. Temperatuur onder de strips.
 16. Goedenavond, Weer een update'je Het groeit nog steeds... Eerst met het licht uit. Plant rechtsonder lijkt een lichte vorm van TMV te hebben/krijgen, of vergis ik me?? Tensio's 120 - 97 - 104 , zometeen weer water met bacto en molasse. En een scheutje silicium. Lampje aan. TMV?? Toppie. Er is er ook 1 met paarse bloeiharen Prettige avond!! Houdoe....
 17. 3 volt kan te weinig zijn om op te starten, gewoon op 12 volt proberen. Dan gewoon even wat proberen met de draadjes, er is geen gevaar. Ding doet het of doet het niet.
 18. Zwarte draad van de fan op de zwarte van je adapter, de rode van je fan op de zwart-witte van je adapter. Dan moet het werken. Heb je dat getest met die 300ma adapter?
 19. Vergeet hem niet weer om te zetten straks Moeten we je er aan helpen herinneren?
 20. Heb je nu van je eigen oogst zitten roken?
 21. Je moet je naam wel in ere houden natuurlijk Zal weinig uitmaken lijkt me. Edit: nu de nacht overslaan. Niet om 12 uur weer donker.
×
×
 • Create New...