Jump to content

vakman

Full member
 • Content Count

  6,316
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  200

Everything posted by vakman

 1. Die booster vond ik ook interessant @greentjeonatrip , lijkt me wel een mooie aanvulling.
 2. @Fatamorgana gebruik jij die magnesium booster de hele kweek? 1 x per week of meer?
 3. Had er inderdaad zeeschelpenkalk in gedaan, 2 theelepels per 3 liter. @greentjeonatrip PH gooit bij nieuwe grond ook wat bij volgens mij Kans is ook aanwezig dat het potje een hele tijd blijft staan als er wat instaat. Thnx voor de info!
 4. 360 - 36 komen we ongeveer aan de 330 watt van de strips zelf ja, maar 50% gedimd zou dan toch meer moeten zijn dan +- 108 watt voor de strips. Niet dat ik het erg vind hoor , voorgroeien onder 120 watt bevalt goed
 5. Je kunt alles tegen me zeggen Zal idd een bult extra zijn. Ik zal je laten zien dat ze ook mooi omhoog kunnen Had er de eerste ronde onder deze pit ook geen problemen mee De amnees is me eigl iets te donker, ook wat paarse stelen. Vraag me af waar die door komen, de OB heeft het helemaal niet. Zal mss nog met de start te maken hebben.
 6. Hoe zit dat met mijn driver? Vind het ook nog steeds vreemd dat helemaal gedimd maar 120 watt uit de muur trekt, helemaal open ongeveer 360 volgens mij
 7. Ze staan kurkdroog @cannarie , krijgen zo weer een sloot water dan staat alles weer recht omhoog. Merk met de LED echt dat ik wat meer water moet geven om het mooi omhoog te krijgen, ze werken een stuk harder schat ik in. De lamp uit foto's Van boven Wortels vullen ook weer mooi heel de pot. Lampie aan, Orange Bud is bijna net zo groot. Prettige avond!!!! Houdoe....
 8. Je zou het ook op de hoek van de straat kunnen gaan staan verkopen Deze
 9. Goedemorgen, In de kast loopt alles nog steeds op rolletjes. Temperatuur 27-22 , LV 45-55% , LED nog op 180 watt. Vanavond krijgen ze weer een sloot water. De Orange Bud is met een behoorlijke inhaalslag bezig , die gaan me nog verrassen denk ik. Mooie dikke stammen hebben ze. Vanavond wat plaatjes met het licht uit.
 10. Het eerste om wat meer vocht vast te houden, het tweede gaf PH Donner ook altijd een beetje mee in zijn potjes
 11. Volgens mij kunnen we dat een feit noemen
 12. Prima te gebruiken als inblaas Uiteraard met een regelaar.
 13. Dat valt nog mee dan, handig! Stond het wat slap toen je terug kwam?
 14. Mooie dame Tis toch wel een wijf? Zit hier ook te wachten, al behoorlijk wat witte haren zichtbaar maar echt bloeien nog niet.
 15. Hmmm @plagron, weet je dat zeker? Een autoflower in een bak batmix die om de 2 dagen 10ml voeding krijgt, die kan haast geen tekorten vertonen. Zou het ook eerder in de natte voeten gaan zoeken zoals @lostchild aangeeft.
 16. Die heb ik naast elkaar gegroeid, ik vond de Skunk #1 in alles net iets beter. Vooral de geur, zo lekker zoet.
 17. Bloeitijd 8 weken ongeveer, een goede brenger (zeker als je topt) , toppen worden kneiterhard!!! Echt een aanrader, ook in ZEER VEEL andere kruisingen terug te vinden Dat zegt genoeg lijkt me, check de reviews maar overal voor extra info. Hier nog wat plaatjes van een ronde skunk paar jaar terug. EDIT: de genetica was ook super handig te stekken, wortelde echt als een malle. Na een weekje ongeveer, gewoon zo onder een lamp. Geen kap erover of iets anders. Ook mooi stabiel, alle zaadplanten waren identiek.
 18. Zat er sterk aan te denken om ook een flesje te bestellen! Vandaar de vraag, klinkt idd wel goed wat er allemaal inzit.
 19. Een kwartiertje minder is geen probleem, heb jaren op 13/11 gedraaid
 20. Dus het is daar 11 uur en 45 minuten donker op het moment? Dan is buiten de tent een goede optie.
 21. Je hebt ze met pot en al in bakken water gezet? Hoeveel liter had je erin gemikt?
×
×
 • Create New...