Jump to content

BigMart

Full member
 • Content Count

  303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BigMart last won the day on May 3 2016

BigMart had the most liked content!

Community Reputation

83 Prima

About BigMart

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

502 profile views
 1. is niet te schatten. Ligt aan hoeveel zon, hoeveel water ze krijgen, de voeding/grond en de ruimte voor de worteltjes. Je kan een stengel kweken met 3 schrale topjes of een flinke struik met 20 flinke toppen. Je hebt de natuur soms niet in de hand.
 2. De regering pretendeert een gedoogbeleid te hebben voor bezit van 5 planten. Gedogen is door de vingers zien. 5 planten per persoon. Als een agent de planten wilt meenemen, geen afstand doen en laten voor komen. Tegenwoordig vinden de Rechters het absoluut niet leuk meer dat politie en justitie de burger die een paar plantjes voor eigen gebruik hebben aangepakt worden. Immers de wetgever gedoogt en het volk vindt het niet erg dat we zelf een paar plantjes (veilig en zonder overlast) kweken. Als een agent je planten wilt meenemen, direct klagen dus bij de nationale ombudsman en de planten terug eisen. Gedogen is gedogen, afnemen is straffen en is in strijd met gedogen.
 3. Zou goed werken als je wat alcohol op je verkruimelde wiet sprayt en dan decarboxyleren en dan pas in de olie laat trekken. De alcohol zorgt ervoor dat alles wat beter vrij zal komen. Je kan je boter maken met kokosvet of met roomboter. Je kan ook een paar gram gewoon zo in een fles olijf olie gooien.
 4. quote ingekort: De concentratie kampen ...tsja dat was toch waar onze fijne politie de joden, de gehandicapten, de homo's en al het andere volk waar ze vanaf wilden toe stuurden? De politie die daar fijntjes aan deed en ongestraft mee weg komt. Ook de rechters werkten er aan mee. Mensen met onderduikers werden flink gestraft destijds door onze politie en de rechters. Nu er een andere regering zit dan toen pakken ze de kweek van plantjes aan. Dus door dezelfden die ons aanpakken vanwege een paar onschuldige plantjes, een volksmedicijn uit de natuur, al duizenden jaren gebruikt en al duizenden jaren ongevaarlijk. Dan mag je toch wel die dingen in 1 lijn trekken? Het is hetzelfde huftersvolk dat dat doet.
 5. schroef op 1 of 2 van je inlaten een badkamer afzuigertje, kosten weinig en gebruiken amper stroom. Dan krijg je weer veel meer frisse lucht in je hokkie.
 6. Lekker buiten zetten, ze worden rustig aan 3 meter hoog.
 7. 4 x 55watt cfl vanwege budget? Dan zou je ook 2x of 3x 70watt of 1x 150 watt of een 250 watt hps kunnen pakken? Verder staan plantjes er prima bij naar mijn idee.
 8. Deze temperaturen vallen wel mee lijkt me, probleem komt wel als het weer rond de 28-30 graden buiten is. Actieve inlaat kan je beter laag in de tent doen en passief boven. Je zuigt nu de warmste lucht uit de omgeving buiten de tent naar binnen namelijk. Scheelt al gauw aardig in totaal gemiddelde warmte. Verder denk ik ook wat scirocco zegt, zwaardere afzuiger aansluiten.
 9. ze heben inderdaad wat te lang te nat gestaan denk ik,zijn ze nog te redden,voor 35 dagen zijn ze een 6 cm wat aan de kleine kant denk ik of ze het gaan redden blijft altijd afwachten. Zolang ze leven blijft de kans dat ze nog wat gaan groeien en het redden. Maar ik zou zelf echt nog ff wat nieuwe autoflowers ontkiemen zodat je zeker weet dat je wat hebt.
 10. Moet je alleen niet zoals ik met een vervuild apparaat gaan spuiten tegen beestjes .... pfff m'n plantjes(een deel er van iig) gaan langzaamaan dood nu.
 11. gewoon weer je oude schema oppakken, geen probleem.
 12. Er is vast wel een plek ergens in de buurt waar ze een paar weekjes veilig kunnen staan? Houd er 5 en de rest elders laten logeren guerrilla.
 13. Je plantje lijkt op aarde niveau wel een heel erg dun stengeltje te hebben. Tijdje te nat gestaan misschien? Graaf je plantje anders wat dieper in. Maar ik zou ook nog ff nieuw zaadje ontkiemen en die dan na ontkiemen gelijk in een goede pot en buiten zetten in het volle licht.
 14. ff een mod of admin pm sturen dan kunnen ze dat verwijderen. Of je past een topic aan tot ander topic.
×
×
 • Create New...