Jump to content

silverpearlsmokertje

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by silverpearlsmokertje

  1. Ik heb er nooit onderzoeken naar gelezen, maar in mijn omgeving en bij mezelf zie ik dit wel. Woordenschat gaat achteruit, zinsopbouw is minder, langer moeten nadenken om bepaalde informatie op te halen. Vooral vervelend bij het geven van presentaties enz. Maar het ligt maar net aan je werk/school of het voor jou van belang is of niet.
  2. Stepping stone theorie is al lang onderuit gehaald.
  3. Mja dolim als jij vind dat jou kennis niet verbeterd kan worden, argumenteer je mening dan ten minste goed, dan heeft iedereen er nog wat aan. Maar ik zie steeds staan: dat is onzin!!!! Vind ik een beetje kut overkomen als iemand zijn mening geeft. Voor de rest no offence .
  4. Een man met een klein beetje ondernemersgeest, zal altijd willen groeien. Daarbij lijkt het me onverstandig om alvast je eigen ruiten in te gooien. Bijv. voor jan en alle man op internet zetten hoe jij zelf hebt uitgevonden net die 10% extra gewicht te pakken met gr/watt. (Maar een onbelangrijk voorbeeld).
  5. Ik wou ook af/aanzuiging buiten mijn hok hangen, zitten daar zoveel nadelen aan dan?
  6. Probleem is alleen dat het gros van de mensen die de kennis bezit waar het grotendeel van de mensen die op dit forum komen aan ontbreekt, dit niet zomaar op een forum zullen gooien. Simpel omdat het hun dan in de toekomst aan omzet zal schelen. Natuurlijk zijn er ook mensen die graag hun kennis delen, maar toch...
  7. En ik neuk onze maxima zo nu en dan.
  8. Ik vind het eventueel (tijdelijk) slechter functioneren van het geheugen redelijk relevant aan het problematisch canabis gebruik bij jeugd.
  9. Mijn ervaring is dat mijn korte termijn geheugen redelijk defect is, maar als ik vantevoren weet dat ik iets moet onthouden, blijft het erg goed hangen.
  10. Dient zich alleen meestal het probleem aan, dat je andere zaken leuk gaat vinden. Je begeeft je meer met die vrienden, waar je altijd al mee rookt. Je word er minder sociaal van, op een gegeven moment. Als je gerookt hebt, heb je toch ook minder zin om uit te gaan.
  11. Dat is idd erg netjes. Ik dacht dat je die niet onder de 100 euro kreeg met alles erbij. Wat ik me ook afvraag, en wat wel op dit onderwerp aansluit is: Hoeveel korting kan je ongeer krijgen als je voor 2500 a 3000 euro besteed bij een en dezelfde growshop?
  12. Ach ik weet het niet, ik rook al tijden elke dag, en heb Havo zonder te leren gehaald, en doe nu HBO opleiding. Het kan wel, ligt er maar net aan wat je wil toch?
  13. Ik streef ernaar de luchtvochtigheid te kunnen beinvloeden van 30 tot 80%, met alle lampen aan binnen het hok. Dus dan zou het toch mogelijk zijn. Je tip om ventilatoren zacht te laten draaien zal ik zeker in gedachte houden! Kent iemand trouwens een apparaat dat kachel/luchtbevochtiger schakelt? Ik kan het nergens vinden. (relatief goedkoop dan 100/200eur). Of zijn deze luchtbevochtigers/kachels tegenwoordig ontworpen met thermostaat? Kent iemand trouwens nog thermo/hygro's die in het hok meten maar buiten het hok de waardes weergeven?
  14. Ik ga je verhaal lezen, als ik vanavond tijd heb Heb het stukje ook al eens gelezen geloof ik. Maar ik dacht: - Meer de kans te wortelen - Minder werk. Zou ik ze wel al in grote potten kunnen zetten en dan gewoon maar de helft van de lampen aan of red ik het dan niet qu verspreiding van het licht?
  15. Ja dat is nu wel duidelijk, geef ook toch niet aan dat ik dat van plan ben? Maarja als nog iemand ideeen heeft over die groeicyclus hoor ik het graag.
  16. Ben er inderdaad over aan het denken om een wandje ertussen te zetten dan. Is alleen klote in de groeifase, omdat ik ze meteen in grote potten wil zetten... even denken hoe ik dat dan moet gaan doen? En dat er hier word gezegd dat meeste huizen 35amp of 3x 25 hebben, is denk ik niet zo?
  17. Net gebeld, 25 amp dus. En een veel grotere stop gaat dus niet echt werken qua bedrading enz. Dan maar wat minder lampjes ophangen helaas. En uitkijken naar een andere locatie met...... krachtstroom? aggregaat?
  18. Had ook gelezen dat je meerdere hoofdstoppen kunt hebben. Hier thuis hebben we 63amp, maargoed op de kweeklocatie dus niet. Ik zal essent wel even bellen hopelijk kunnen die meer duidelijkheid verschaffen.
  19. Hoe kan je zien heoveel hoofdstoppen je hebt en van hoeveel amp?
  20. Hee mensen, Wij hadden voor 10 600 watters stroom nodig en randapparatuur. Dus 3 extra groepen aan laten leggen, en gedacht dat het allemaal in orde zat. Komen we er nu eigenlijk achter dat je die 3 groepen niet tegelijk kunt gebruiken? Ivm een hoofdstop die normaal maar 25amp is? (Kan het nergens zien staan.) En als je hem zou laten verhogen naar 35 amp(kosten?) is dit nog te weinig? Of zie ik dit verkeerd? Iemand oplossingen? Hopelijk wel grtz, silverpearlsmokertje
  21. He fingers thanks voor je reply. Ik ga zowieso ook voor een grote aan en afzuiging. Zijn nu inmiddels bijna klaar met isoleren van de zolder, echt vervelend werk whehe. Maar zoals ik het nu van jou begrijp, je hele zolder is geisoleerd. Maar het hok zelf niet? Of zie ik dat fout? En dan moet ik misschien iets bedenken om lucht uit een slaapkamer te pakken waar het raam open kan. Of is die lucht weer te koud?
  22. 12 a 16 per m2 uiteraard. (misschien wel 20? Weet het nog niet, dus advies ook welkom hier)
×
×
  • Create New...