Jump to content

silverpearlsmokertje

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About silverpearlsmokertje

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 1. Ik heb er nooit onderzoeken naar gelezen, maar in mijn omgeving en bij mezelf zie ik dit wel. Woordenschat gaat achteruit, zinsopbouw is minder, langer moeten nadenken om bepaalde informatie op te halen. Vooral vervelend bij het geven van presentaties enz. Maar het ligt maar net aan je werk/school of het voor jou van belang is of niet.
 2. Stepping stone theorie is al lang onderuit gehaald.
 3. Mja dolim als jij vind dat jou kennis niet verbeterd kan worden, argumenteer je mening dan ten minste goed, dan heeft iedereen er nog wat aan. Maar ik zie steeds staan: dat is onzin!!!! Vind ik een beetje kut overkomen als iemand zijn mening geeft. Voor de rest no offence .
 4. Een man met een klein beetje ondernemersgeest, zal altijd willen groeien. Daarbij lijkt het me onverstandig om alvast je eigen ruiten in te gooien. Bijv. voor jan en alle man op internet zetten hoe jij zelf hebt uitgevonden net die 10% extra gewicht te pakken met gr/watt. (Maar een onbelangrijk voorbeeld).
 5. Ik wou ook af/aanzuiging buiten mijn hok hangen, zitten daar zoveel nadelen aan dan?
 6. Probleem is alleen dat het gros van de mensen die de kennis bezit waar het grotendeel van de mensen die op dit forum komen aan ontbreekt, dit niet zomaar op een forum zullen gooien. Simpel omdat het hun dan in de toekomst aan omzet zal schelen. Natuurlijk zijn er ook mensen die graag hun kennis delen, maar toch...
 7. En ik neuk onze maxima zo nu en dan.
 8. Ik vind het eventueel (tijdelijk) slechter functioneren van het geheugen redelijk relevant aan het problematisch canabis gebruik bij jeugd.
 9. Mijn ervaring is dat mijn korte termijn geheugen redelijk defect is, maar als ik vantevoren weet dat ik iets moet onthouden, blijft het erg goed hangen.
 10. Dient zich alleen meestal het probleem aan, dat je andere zaken leuk gaat vinden. Je begeeft je meer met die vrienden, waar je altijd al mee rookt. Je word er minder sociaal van, op een gegeven moment. Als je gerookt hebt, heb je toch ook minder zin om uit te gaan.
 11. Dat is idd erg netjes. Ik dacht dat je die niet onder de 100 euro kreeg met alles erbij. Wat ik me ook afvraag, en wat wel op dit onderwerp aansluit is: Hoeveel korting kan je ongeer krijgen als je voor 2500 a 3000 euro besteed bij een en dezelfde growshop?
 12. Ach ik weet het niet, ik rook al tijden elke dag, en heb Havo zonder te leren gehaald, en doe nu HBO opleiding. Het kan wel, ligt er maar net aan wat je wil toch?
×
×
 • Create New...