Jump to content

wietNoob

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wietNoob

 • Rank
  zomaar een lid
 1. salut is er om wiet te roken/bezitten een minimale leeftijd?? kan ik een boete krijgen als ik ergens sta te blowen? weet iemand dit? bedankt
 2. oke jongens ik denk dat ik dus nog beter even kan wachten. ik heb trouwens ook geen idee hoe ik aan al die andere dingen die je nodig hebt moet komen dus ik zou wel moeten. ik stop het nu even weg en misschien komt het over een paar jaar wel weer eens van pas. bedankt voor alle reacties.
 3. oke bedankt maar wat nu.... ik denk dat ik het zelf maar ga uitproberen met een vriend van me.... aleen hoe? nu heb ik aleen wiet maar wat heb je nog meer nodig?
 4. kreeg opeens met mn (nu nog) heldere geest een idee http://picserver.org/view_image.php/UO1T4K4KJD84 ff een foto gemaakt met de digitale cam. nu moeten jullie het toch weten?
 5. hallo alemaal denk dat ik hier de enige ben die (nog) nooit wiet heeft gerookt.. nu kom ik net thuis uit school en vind ik opeens een (denk ik) zakje met wiet in een stoel! ik weet niet precies hoe wiet eruit ziet dus ik weet niet of dit het is! het ruikt een beetje mint achtig ofzo en het zit in zon zakje dat je zo dicht kan duwen. kan iemand mischien een plaatje posten hoe het eruit ziet? (oja ik ben 12.....) mn pa of mn zus zal nu denk ik druk aan het zoeken zijn naar dit zakje... ze zeiden altijd dat ze niet rookten
×
×
 • Create New...