Jump to content

versacepot

Members
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Positief

About versacepot

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,031 profile views
 1. Lijkt wel een landelijke schaarste!
 2. Duidelijk, Thanks voor je antwoord @patrick
 3. @wiet Check eens of je voldoende lucht binnen krijgt. Dus flappen en ventilatoren. En je waterhuishouding misschien teveel of te weinig. Zie wel dat ze stress hebben gehad ja met dat drie vingerig blad. Te koud is denk ik niet het probleem hier.
 4. @patrick Even een vraagje hoe pak ik aarde aan wat al drie weken ligt “uit te drogen” gooi ik daar eerst water op en dan pas nieuwe aarde wn wat kalk en misschien nog plagron bio supermix erbij?
 5. Dat is gewoon een goede afstand. Zag ook al dat je toppen niet zo dik werden liep een beetje achter. Denk echt dat ze het te koud hadden in de nacht.
 6. Jij hebt je lamp toch een 40cm er vanaf toch ? Heb zelf ook cxb3590 cd & db bin. Maar had de armaturen te hoog hangen opbrengst was ook niet denderend dit keer. Had ze wel op 50 wat draaien in plaats van 63 ofso. Denk zelf dat je het moet zoeken richting genoeg ventilatie/de boel warm houden. Ik ga volgende ronde een inblaas erbij zetten zodat er overal nette luchtverdeling is. En denk wat calmag erbij pleuren. We zullen zien ik laat het dan wel even weten. Versacepot.
 7. Thanks voor het leesvoer! Gr Versacepot
 8. Hey mannen. Vraag heb paar weken oude aarde in potten zitten, het is lightmix aarde van plagron en al uitgedroogd. Kan ik de aarde opnieuw gebruiken? Dacht zelf om de bovenste 10cm aarde weg te doen. en bijvullen met batmix er doorheen mixen door het oude aarde. Plan van aanpak: Eerst dat oude aarde goed spoelen paar dagen laten staan en dan mixen met batmix? Nog een vraag is het nou echt nodig om de bovenste 10cm aarde weg te halen? Terwijl ik van onder water? Hoop dat jullie me wijzer maken. Versacepot
 9. Ziet er weer lekker uit hoor! En ze zijn dik voor dag 26! Capi je inbox zit vol. Gr Versacepot
 10. Wat een freak lol. @rodja kan je geen Pm sturen man volgens mij zit ie vol?
 11. Ff een vraagje als je buisventilator pas op 18hz begint te draaien. Dan is het niet 16x18hz maar 16x1hz toch ? Dus vanaf de 18hz moet je tellen als een 1hz omdat ie dan pas werkelijk begint te draaien.
 12. @scirocco ik zag je wat erover typen, wat betekend het als de bladeren wegdraaien? Teveel dacht ik zelf maar of het zo is?
 13. @lc check op eu. Daar is daar een die gewoon meet op bio is een led topic ww kweekt ie volgens mij. Ik gaat het zelf maar proberen dan kan ik dat ook uit me hoofd doen na het testen. Tikte net de 1100gr aan met 2x600hps en dat zonder meten dus het werkt wel.
 14. Maar had jij ook geen contacten in het buitenland met die guano van je of met je zaad ? @poldergrower ik doe me petje af voor je omdat je andere mensen helpt! Maar bij mij kom je raar over sinds wietefras je niet wou helpen in de cree led topic. Je kan toch wel begrijpen dat wietefras niet alles wilt voorkauwen vooral als het allemaal begrijpelijk en netjes uitgelegd wordt met tabellen en al! Dus jij hebt nooit een nieuwe member die een vraag stelde ontweken/niet geholpen omdat de nieuweling maar alles zelf kon zoeken met de search optie hiermee op het forum??? En zelf wel boos worden omdat niemand je wou helpen behalve Scirocco. Dus als iemand een groepje wilt vormen dan ben jij het wel! Met je hoort Lc ook al bij ‘jullie’ Scirocco toen schreeuwend dat ie 1.7 gram de watt haalde(cree topic) wat nu opeen 1.6 gram de watt is???? Volgens mij om wietefras jaloers te maken wat ik zo lees omdat ie 1.5 gram de watt heeft gehaald. Kinderachtig allemaal je ego staat je teveel in de weg poldergrower. Wat jammer is,stel ik was een medicinale gebruiker dan zou ik persoonlijk echt niks met je te maken willen hebben. Wat jammer is want je kon me hulp bieden en dat alleen maar door je gedrag! Nogmaals Ik geloof wel dat je goede bedoelingen heb met de mensen die je helpt. Maar je komt echt Over als een gast dat rare sprongen maakt als het niet volgens JOU weg gaat! @vakman doe maar lezen en onderzoeken dan praten! Niemand behalve polder en Scirocco heeft toegang tot hun klanten, waar het bij mij en de andere zoeken is op internet. Dus wij baseren onze ‘feiten’ op wat wij zien op video testen en verslagen! Owja @vakman kom mij niet vertellen dat er geen stoner zou kunnen werken in die testlabs zijn heus niet allemaal heilige mensen die er werken. Vergeet trouwens niet dat WIJ een groepje criminelen zijn in bepaalde mensen de ogen! Of je nou voor jezelf voor het brood of simpel je medemens helpen met kweken.
×
×
 • Create New...